Άλλες χρήσεις για μια σακούλα σκουπιδιών

1
Άλλες χρήσεις για μια σακούλα σκουπιδιών

Πολλοί από εσάς αναμφίβολα χρησιμοποιείτε μια σακούλα σκουπιδιών ως επένδυση για το πακέτο σας – κάτι που τους χρησιμεύει πολύ. Ως ανταλλακτικό υπερελαφρύ αδιάβροχο είναι άλλο. Ακόμα ένα άλλο επαναχρησιμοποιεί το ένα ως φουσκωτό ταμπόν (τσάντα). Σχεδόν ποτέ δεν κουβαλάω τον φουσκωτό σάκο (λόγω του βάρους που συνόδευε ο υπνόσακος μου, προτιμώ να τον στεγνώνω σωστά όταν γυρίζω σπίτι και διατρέχω την πιθανότητα ότι η μούχλα κ.λπ. θα συντομεύσει τη ζωή του – αλλά είμαι ανίατη.

Ίσως προτιμήσετε να φτιάξετε μόνοι σας ένα φουσκωτό σακούλας λιγότερο από μία ουγγιά με μια σακούλα σκουπιδιών και ένα καπάκι μπουκαλιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συνηθισμένο καπάκι μπουκαλιού ποτού ή αν κυνηγάτε γύρω σας θα βρείτε μια ακόμα πιο ελαφριά εναλλακτική.

Αναπτήρας

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη σακούλα σκουπιδιών για αυτό το σκοπό, ώστε να μπορείτε να έχετε μια σακούλα φουσκώματος που ζυγίζει κάτω από 6 γραμμάρια όπως στο επισυναπτόμενο Youtube:

ΥΓ: Μου φαίνεται ότι ο ελαφρύτερος πρακτικός τρόπος για να γίνει αυτό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε έναν από αυτούς τους επαναχρησιμοποιήσιμους δεσμούς καλωδίων που ασφαλίζουν τη σακούλα στη βαλβίδατο είδος που έχει μια μικρή εναλλαγή για να μπορείτε να τα αναιρέσετε εύκολα.

Δείτε επίσης:

DIY Ultralight Hiking Projects

Αδιάβροχο 20 γραμμαρίων

Facebookκελάδημαredditpinterestlinkedintumblrταχυδρομείο

Schreibe einen Kommentar