Αναθεώρηση Φοιτητικών Δανείων Sofi | Χαμηλά δάνεια Απριλίου για να σκοτώσετε το χρέος σας πιο γρήγορα

1
Αναθεώρηση Φοιτητικών Δανείων Sofi | Χαμηλά δάνεια Απριλίου για να σκοτώσετε το χρέος σας πιο γρήγορα

Τα φοιτητικά δάνεια είναι αναγκαίο κακό για πολλούς φοιτητές. Εάν είστε πτυχιούχος, μπορεί επίσης να ασχολείστε με την αναχρηματοδότηση ή την ενοποίηση των δανείων σας.

SoFi (συντομογραφία του Social Finance) είναι μια κορυφαία επιλογή για τη λήψη και την αναχρηματοδότηση δανείων. Ωστόσο, είναι μόνο ένας παίκτης στον αναπτυσσόμενο χώρο.

Αυτή η κριτική του SoFi θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν ο δανειστής μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Τι είναι το SoFi;

Το SoFi ξεκίνησε το 2012 και είναι ένας πόρος για την αναχρηματοδότηση των ομοσπονδιακών ή ιδιωτικών φοιτητικών δανείων σας.

Η εταιρεία έχει συχνά αυστηρότερες απαιτήσεις δανεισμού για αναχρηματοδότηση. Εάν αντιμετωπίσετε μια πρόκληση κατά τον έλεγχο των τιμών, Αξιόπιστος είναι ένας άλλος φανταστικός πόρος για αναχρηματοδότηση.

Εκτός από τις απαιτήσεις, το SoFi είναι πρωτοπόρος στον χώρο των φοιτητικών δανείων. Η εταιρεία έχει αναχρηματοδοτήσει πάνω από 30 δισεκατομμύρια δολάρια σε φοιτητικά δάνεια, βοηθώντας σχεδόν 400.000 μέλη.

Τα δάνεια και η αναχρηματοδότηση για φοιτητές δεν είναι τα μόνα προϊόντα στα οποία μπορεί να σας βοηθήσει η εταιρεία. Προσφέρουν επίσης έναν πλήρη πλούτο προϊόντων διαχείρισης μετρητών.

Αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου

Το SoFi είναι μια κορυφαία επιλογή για πολλούς ανθρώπους που αναζητούν επιλογές αποπληρωμής δανείου. Ενώ η εταιρεία έχει επεκταθεί για να προσφέρει πολλά άλλα χρηματοοικονομικά εργαλεία, εξακολουθεί να είναι ηγέτης στον χώρο της αναχρηματοδότησης.

Ο διαδικτυακός δανειστής είναι ο καλύτερος για πτυχιούχους που χρειάζονται να αναχρηματοδοτήσουν ιδιωτικά ή ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια με υψηλά επιτόκια.

Μπορείτε να διαχειριστείτε ολόκληρη τη διαδικασία στο διαδίκτυο καθώς τα συγκρίνετε με άλλους δανειστές.

Τιμές και Όροι

Το SoFi είναι μια καταπληκτική επιλογή για αποφοίτους που αναζητούν ευέλικτα προγράμματα αποπληρωμής. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πέντε, επτά, δέκα, 15 και 20 ετών για την αποπληρωμή των δανείων σας.

Προσφέρουν τόσο σταθερές όσο και μεταβλητές χρεώσεις, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας καλύτερος.

Τα τρέχοντα επιτόκια του SoFi είναι ανταγωνιστικά. Εδώ είναι το εύρος που μπορείτε να περιμένετε:

 • Σταθερός: 3,49 έως 7,99 τοις εκατό
 • Μεταβλητός: 1,74 έως 7,99 τοις εκατό

Εάν εγγραφείτε στο AutoPay, ενδέχεται να μειώσουν το ποσοστό σας κατά 0,25 τοις εκατό για να βοηθήσουν στη μείωση των μηνιαίων πληρωμών σας. Οι ρυθμοί είναι ρευστοί, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μπορούν να αλλάξουν.

Μπορείτε να προκαθορίσετε το επιτόκιο χωρίς σκληρή πίστωση. Επιπλέον, μπορείτε να κλειδώσετε την τιμή σας τώρα και να επωφεληθείτε από το ομοσπονδιακό πάγωμα στις πληρωμές φοιτητικών δανείων.

Είναι δυνατό να ελέγξετε την τιμή σας δωρεάν. Εάν βρείτε χαμηλότερο επιτόκιο, θα το ταιριάξουν και θα σας δώσουν 100 $ όταν το δάνειό σας χρηματοδοτηθεί.

Επιλογές αποπληρωμής

SoFi προσφέρει μυριάδες επιλογές αποπληρωμής για να βοηθήσει όσους ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μια ειδική περίσταση.

Αυτά τα προσαρμοσμένα προγράμματα αναχρηματοδότησης είναι διαθέσιμα στους ακόλουθους τομείς:

 • Αναχρηματοδότηση κάτοικος ιατρικής
 • Αναχρηματοδότηση Νομικής & ΜΒΑ
 • Αναχρηματοδότηση ιατρικών επαγγελματιών

Η διαθέσιμη βοήθεια περιλαμβάνει επιπλέον χαμηλότερες χρεώσεις ή πιθανές πληρωμές που θα σας βοηθήσουν να τα βγάλετε πέρα.

Το SoFi προσφέρει επίσης επιλογές αναχρηματοδότησης για δάνεια Parent PLUS.

Ο ανταγωνισμός

Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που προσφέρουν αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου. Είναι σημαντικό να συγκρίνετε διαφορετικές επιλογές εκτενώς για να βρείτε μια εταιρεία που λειτουργεί καλύτερα για τις ανάγκες σας.

Το SoFi είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά θέλετε να κάνετε τη δέουσα επιμέλειά σας. Δείτε πώς συγκρίνονται με άλλες κορυφαίες επιλογές.

Ιδιωτικά Φοιτητικά Δάνεια SoFi

Το SoFi δεν είναι απλώς μια επιλογή για την αναχρηματοδότηση και την ενοποίηση των φοιτητικών σας δανείων. Μπορείτε να συνάψετε τα ακόλουθα δάνεια:

 • Φοιτητής
 • Αποφοιτώ
 • Νόμος
 • MBA

Προσφέρουν ακόμη και μητρικά δάνεια, τα οποία δεν είναι τόσο άμεσα διαθέσιμα στην αγορά.

Τιμές και Όροι

Παρόμοια με τα επιτόκια αναχρηματοδότησής τους, Φοιτητικά δάνεια SoFi έχουν ανταγωνιστικά επιτόκια. Πρέπει να δανειστείτε τουλάχιστον 5.000 $ (ή 10.000 $ για τους κατοίκους της Καλιφόρνια).

Προσφέρουν τόσο μεταβλητές όσο και σταθερές τιμές και συγκρίνονται καλά στην αγορά.

Ακολουθεί το εύρος που μπορείτε να προβλέψετε τόσο για προπτυχιακά όσο και για μεταπτυχιακά δάνεια:

 • Διορθώθηκε (Προπτυχιακό): 4,48 έως 10,69 τοις εκατό
 • Μεταβλητή (Προπτυχιακό): 1,45 έως 11,09 τοις εκατό
 • Διορθώθηκε (Πτυχιούχος): 4,38 έως 11,15 τοις εκατό
 • Μεταβλητή (Πτυχιούχος): 1,35 έως 11,59 τοις εκατό

Εάν επιλέξετε AutoPay στις πληρωμές σας, μπορείτε να λάβετε μείωση 0,25 τοις εκατό του επιτοκίου σας. Οι τιμές είναι δυναμικές, οπότε να το έχετε υπόψη σας όταν συγκρίνετε τις επιλογές σας.

Επιλογές αποπληρωμής

Παρόμοια με την αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου, τα δάνεια SoFi προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών αποπληρωμής. Μπορείτε να επιλέξετε από δάνεια πέντε, επτά, δέκα και 15 ετών.

Σας επιτρέπουν επίσης να προσαρμόσετε την αποπληρωμή σας ώστε να ταιριάζει με το τρέχον σας προϋπολογισμός κατάσταση. Αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν:

 • Αμεσος
 • Μερικός
 • Μόνο ενδιαφέρον
 • Αναβαλλόμενος

Ανεξάρτητα αν θέλετε να αποπληρώσετε γρήγορα τα δάνειά σας ή πρέπει να χρησιμοποιήσετε αναβολή, το SoFi θα συνεργαστεί μαζί σας για να βρείτε την καλύτερη λύση.

Απαιτήσεις φοιτητικού δανείου SoFi

Δεν χρειάζεσαι α πιστωτικό ιστορικό για πρόσβαση σε ομοσπονδιακά άμεσα προπτυχιακά δάνεια. Αυτό δεν συμβαίνει με τα ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια ή την αναχρηματοδότηση του χρέους σας.

Το SoFi είναι λίγο άβολο όταν δίνει σαφείς οδηγίες σχετικά με τις απαιτήσεις πίστωσης για την αναχρηματοδότηση φοιτητικών δανείων ή τη σύναψη νέου. Στο παρελθόν, είπαν ότι απαιτούσαν βαθμολογία 650.

Τώρα λένε ότι απαιτούν ένα καλό ή εξαιρετικό πιστωτικό σκορ για να προκριθούν. Το SoFi εξετάζει πράγματα όπως τα οικονομικά και την επαγγελματική σας εμπειρία για να σας βοηθήσει να δώσετε μια καλύτερη εικόνα της καταλληλότητάς σας.

Εάν έχετε ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα και δεν έχετε πολλά επιπλέον χρέη, θα αυξήσετε τις πιθανότητές σας να προκριθείτε.

Η προσθήκη ενός συνυπογράφοντος στο δάνειό σας είναι μια καλή λύση εάν είχατε προβλήματα πίστωσης στο παρελθόν.

Ο ανταγωνισμός

Υπάρχουν πολλές επιλογές για ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια. Είναι σημαντικό να συγκρίνετε διαφορετικές επιλογές για να βρείτε μια εταιρεία που λειτουργεί καλύτερα για τις ανάγκες σας.

Το SoFi είναι μια εξαιρετική επιλογή, αλλά θέλετε να κάνετε την έρευνά σας. Δείτε πώς συγκρίνονται με άλλες κορυφαίες επιλογές, καθεμία από τις οποίες προσφέρει τόσο μεταβλητά όσο και σταθερά δάνεια.

Τι προστασίες προσφέρει το SoFi;

Η αναχρηματοδότηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποκτήσετε χαμηλότερο επιτόκιο και να επιταχύνετε την αποπληρωμή των φοιτητικών δανείων σας.

Ωστόσο, η αναχρηματοδότηση σας εκθέτει επίσης σε κίνδυνο χάνοντας τις προστασίες που λαμβάνετε από ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια.

Αυτές οι προστασίες περιλαμβάνουν:

 • Μείωση πληρωμών μέσω αποπληρωμής βάσει εισοδήματος
 • Αναβολή πληρωμής μέσω υποχρεωτικής ανοχής
 • Λήψη επιδοτούμενου τόκου κατά τις αναβολές
 • Ικανοποίηση για διαγραφή δανείου

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι θα χάσετε αυτές τις προστασίες όταν κάνετε αναχρηματοδότηση με οποιονδήποτε δανειστή, όχι μόνο με το SoFi.

Ευτυχώς, προσφέρουν αναβολή δανείου σε περιπτώσεις όπως η επιστροφή στο σχολείο, εάν είστε επιχειρηματίας ή υπηρετείτε στο στρατό.

Προσφέρουν επίσης τις προαναφερθείσες επιλογές αποπληρωμής για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις πληρωμές σας.

Το SoFi χρεώνει τέλη;

Δεν υπάρχουν χρεώσεις για τη χρήση κανενός από τα προϊόντα φοιτητικού δανείου της SoFi. Δεν χρεώνουν τέλη αίτησης, προέλευσης ή προπληρωμής.

Είστε υπεύθυνοι μόνο για το ποσό που δανείζεστε και τους τόκους. Δεν υπάρχουν χρεώσεις φοιτητικού δανείου, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα της συνεργασίας με την εταιρεία.

Πρόσθετα Προϊόντα

Το SoFi δεν προσφέρει μόνο φοιτητικά δάνεια και επιλογές αναχρηματοδότησης. Παρέχουν πολλά χρηματοοικονομικά προϊόντα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους επαναφέρουν τα οικονομικά τους σε καλό δρόμο.

Στην πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω προϊόντα:

 • Προσωπικά δάνεια – Αναχρηματοδοτήστε ή ενοποιήστε το χρέος των καταναλωτών και μειώστε τις πληρωμές σας
 • SoFi Mortgage – Προσφέρει μια σειρά προϊόντων που σχετίζονται με στεγαστικά δάνεια, από αναχρηματοδότηση έως δάνεια στεγαστικών κεφαλαίων
 • SoFi Money – Ένα εργαλείο διαχείρισης μετρητών που περιλαμβάνει λογαριασμούς όψεως υψηλού ενδιαφέροντος και χωρίς χρεώσεις
 • SoFi Protect – Προσφέρει μια ποικιλία ασφαλιστικών προϊόντων από ενοικιαστές μέχρι ασφάλιση αυτοκινήτου
 • SoFi Invest – Ενεργές και αυτοματοποιημένες επενδυτικές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών συνταξιοδότησης, μερικών μετοχών μετοχών και κρυπτογράφησης

Αν και η SoFi δεν είναι τράπεζα, παρέχει την ίδια προστασία FDIC που βρίσκετε σε οποιαδήποτε τράπεζα και προσφέρουν το ίδιο επίπεδο ασφάλειας.

Προνόμια της εργασίας με το SoFi

Μέρος αυτού που ξεχωρίζει την εταιρεία από τον ανταγωνισμό της είναι τα προνόμια που προσφέρει στα μέλη. Πέρα από τις ελάχιστες χρεώσεις, προσφέρουν πολλά έξτρα για να βελτιώσουν τη ζωή των μελών τους.

Τα τρέχοντα προνόμια περιλαμβάνουν:

 • Προπονητική σταδιοδρομίας
 • Οικονομικός σχεδιασμός
 • Σχεδιασμός περιουσίας
 • Πρόγραμμα προστασίας από την ανεργία
 • Πόντοι που μπορείτε να μετατρέψετε σε μετρητά για να κάνετε έξυπνες οικονομικές κινήσεις με το SoFi Money
 • Πρόσβαση στο SoFi Member Lounge στο SoFi Stadium στο Λος Άντζελες

Τα περισσότερα από αυτά τα προνόμια είναι δωρεάν για να είσαι μέλος.

Υπέρ και κατά

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να έχετε κατά νου όταν ασχολείστε με φοιτητικά δάνεια και εργάζεστε με το SoFi. Εδώ είναι τι πρέπει να λάβετε υπόψη.

Πλεονεκτήματα:

 • Χωρίς τέλη
 • Μπορείτε να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις χωρίς σκληρή πίστωση
 • Μεγάλη ποικιλία άλλων χρηματοοικονομικών προϊόντων διαθέσιμα
 • Μειωμένο ποσοστό εάν αυτοματοποιείτε τις πληρωμές
 • Δάνεια και αναχρηματοδότηση Parent PLUS
 • Προγράμματα βοήθειας για φοιτητές ιατρικής
 • Σχεδιασμός σταδιοδρομίας και βοήθεια στην αναζήτηση εργασίας

Μειονεκτήματα:

 • Λιγότερο από σαφείς πιστωτικές απαιτήσεις
 • Οι πληρωμές δύο φορές την εβδομάδα δεν είναι διαθέσιμες μέσω AutoPay

Εάν πρέπει να αναχρηματοδοτήσετε τα φοιτητικά σας δάνεια ή θέλετε να συνάψετε ιδιωτικό δάνειο, το SoFi είναι μια νόμιμη επιλογή για τη μείωση των επιτοκίων σας.

Αναχρηματοδότηση φοιτητικού δανείου SoFi

 • Τιμές και Τέλη
 • Εργαλεία
 • Διαδικασία αίτησης
 • Προϊόντα
 • Εξυπηρέτηση πελατών

Περίληψη

Το SoFi προσφέρει αναχρηματοδότηση φοιτητικών δανείων, ιδιωτικά φοιτητικά δάνεια και πληθώρα άλλων χρηματοοικονομικών προϊόντων. Η εταιρεία είναι ένας εξαιρετικός πόρος για να εξοικονομήσετε χρήματα και να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας.

Πλεονεκτήματα

✔️ Χωρίς προμήθειες για αναχρηματοδότηση ή λήψη δανείων
✔️ Δάνεια και αναχρηματοδότηση Parent PLUS
✔️ Πολλά άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα για να διαχειριστείτε τα χρήματά σας
✔️ Ο έλεγχος της τιμής σας δεν επηρεάζει την πίστωσή σας
✔️ Πολλαπλές επιλογές αποπληρωμής

Μειονεκτήματα

❌ Δεν υπάρχουν πληρωμές δύο φορές την εβδομάδα μέσω AutoPay
❌ Ασαφείς πιστωτικές απαιτήσεις
❌ Δυνητικά αυστηρές απαιτήσεις για αναχρηματοδότηση

Συμπέρασμα

SoFi κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των φοιτητικών δανείων για σπουδαίους λόγους. Προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές και χωρίς πρόσθετες χρεώσεις. Αυτό διευκολύνει τη διαχείριση της αποπληρωμής των φοιτητικών δανείων σας.

Εάν έχετε καλή δουλειά και πιστωτικό ιστορικό άνω του μέσου όρου, αξίζει να σκεφτείτε το SoFi για να λάβετε χαμηλότερο επιτόκιο.

Πόσα πληρώνετε για τα φοιτητικά σας δάνεια κάθε μήνα;

Σας παραπέμπουν στον ιστότοπο της SoFi Wealth, LLC (“SoFi Invest”) από την Frugal Rules and Ink Harmony, LLC, δικηγόρο της SoFi Invest (“Solicitor”). Ο Δικηγόρος που σας κατευθύνει σε αυτήν την ιστοσελίδα θα λάβει αποζημίωση από το SoFi Invest εάν συνάψετε συμβουλευτική σχέση ή συνδρομή επί πληρωμή για συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η αποζημίωση στον Δικηγόρο μπορεί να είναι έως και $1.500. Δεν θα χρεωθείτε καμία αμοιβή ούτε θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον κόστος για την παραπομπή σας στο SoFi Invest από τον Δικηγόρο. Ο Δικηγόρος μπορεί να προωθήσει και/ή να διαφημίσει τις υπηρεσίες επενδυτικών συμβούλων της SoFi Invest και μπορεί να προσφέρει ανεξάρτητες αναλύσεις και αξιολογήσεις των υπηρεσιών της SoFi Invest. Η SoFi Invest και ο Solicitor δεν είναι υπό κοινή ιδιοκτησία ή άλλως σχετιζόμενες οντότητες. Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το SoFi Invest περιέχονται στο έντυπο ADV Μέρος 2Α που είναι διαθέσιμο εδώ.

Οι σταθερές τιμές κυμαίνονται από 3,49% ΣΕΠΕ έως 7,99% ΣΕΠΕ με έκπτωση 0,25% στην αυτόματη πληρωμή. Μεταβλητές τιμές από 1,74% APR έως 7,99% APR με 0,25% έκπτωση αυτόματης πληρωμής. Εκτός εάν απαιτείται να είναι χαμηλότερα για τη συμμόρφωση με την ισχύουσα νομοθεσία, τα μεταβλητά επιτόκια για 5-, 7- και 10-ετής όρους περιορίζονται στο 8,95% APR. Οι όροι 15 και 20 ετών περιορίζονται στο 9,95% ΑΠΡΙ. Το πραγματικό σας επιτόκιο θα είναι εντός του εύρους των τιμών που αναφέρονται παραπάνω και θα εξαρτηθεί από τον όρο που θα επιλέξετε, την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας, το εισόδημά σας, την παρουσία ενός συνυπογράφοντος και διάφορους άλλους παράγοντες. Τα χαμηλότερα επιτόκια προορίζονται για τους πιο αξιόπιστους δανειολήπτες. Για το προϊόν μεταβλητού επιτοκίου SoFi, το μεταβλητό επιτόκιο για έναν δεδομένο μήνα προκύπτει προσθέτοντας ένα περιθώριο στον μέσο δείκτη SOFR 30 ημερών, που δημοσιεύεται δύο εργάσιμες ημέρες πριν από αυτόν τον ημερολογιακό μήνα, στρογγυλοποιημένο στο πλησιέστερο εκατοστό του ενός τοις εκατό (0,01% ή 0,0001). Τα ΣΕΠΕ για δάνεια κυμαινόμενου επιτοκίου ενδέχεται να αυξηθούν μετά την εκκίνηση, εάν αυξηθεί ο δείκτης SOFR. Η μείωση επιτοκίου αυτόματης πληρωμής SoFi 0,25% απαιτεί να συμφωνήσετε να κάνετε μηνιαίες πληρωμές κεφαλαίου και τόκων με αυτόματη μηνιαία παρακράτηση από έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου ή όψεως. Αυτό το όφελος θα διακοπεί και θα χαθεί για περιόδους κατά τις οποίες δεν πληρώνετε με αυτόματη παρακράτηση από λογαριασμό ταμιευτηρίου ή όψεως. Το όφελος μειώνει το επιτόκιο αλλά δεν αλλάζει το ποσό της μηνιαίας πληρωμής σας. Το επίδομα αυτό αναστέλλεται σε περιόδους αναβολής και ανοχής. Η αυτόματη πληρωμή δεν απαιτείται για τη λήψη δανείου από το SoFi.

Schreibe einen Kommentar