Απόλυτες συμβουλές για πεζοπορία με παιδιά – Τα μυστικά μου για να δημιουργήσω πεζοπόρους

0
Απόλυτες συμβουλές για πεζοπορία με παιδιά – Τα μυστικά μου για να δημιουργήσω πεζοπόρους
απόλυτη πεζοπορία με συμβουλές για παιδιά

Περπατήσαμε στην 4ήμερη πίστα Kepler στη Νέα Ζηλανδία φέτος. Όλος ο χρόνος που αφιερώσαμε με τα παιδιά μας όταν ήταν μικρά αποδίδει πολλά τώρα.

Εδώ είναι οι απόλυτες συμβουλές που έχω κερδίσει και έμαθα με κόπο για τη δημιουργία νέων πεζοπόρους. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι απόλυτες συμβουλές θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα παιδιά σας να κάνουν πεζοπορία, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μονοπάτια μαζί για χρόνια.

Μου αρέσει η πεζοπορία με τα παιδιά μου. Για μένα επίσης δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περάσουμε μια μέρα μαζί στο βουνό. Περπατούσαμε μαζί από τότε που ήταν μωρά και τώρα που είναι 9 και 11 τα ταξίδια μας έχουν γίνει πολύ μεγαλύτερα και πιο σοβαρά. Ως νήπια πηγαίναμε για πεζοπορία 4 ωρών και περπατούσαμε μόνο 1 ή 2 μίλια. Τώρα, πάμε για ένα ταξίδι διάρκειας μιας εβδομάδας, καλύπτοντας 40 μίλια. Ποια είναι τα μυστικά μου για να κάνω τα παιδιά να κάνουν πεζοπορία; Λοιπόν, θα πρέπει απλώς να διαβάσετε την απόλυτη συμβουλή μου παρακάτω για να δείτε τι έχει λειτουργήσει για μένα και ελπίζω ότι θα λειτουργήσει και για εσάς:)

Απόλυτες συμβουλές για πεζοπορία με παιδιά – Τα μυστικά μου για τη δημιουργία νέων πεζοπόρους

απόλυτη πεζοπορία με συμβουλές για παιδιά

Ένα κιτ πρώτων βοηθειών και ένα αντηλιακό πρέπει πάντα να είναι μαζί με τον εξοπλισμό πεζοπορίας σας.

Απόλυτες συμβουλές για τις λίστες συσκευασίας – Τι να φέρετε όταν κάνετε πεζοπορία με παιδιά

Ένα από τα πρώτα μυστικά για να δημιουργήσετε νέους πεζοπόρους είναι να ξέρετε τι να φέρετε. Ακολουθούν οι συμβουλές μου για το τι πρέπει να έχετε μαζί σας για να σας βοηθήσουν να απολαύσετε την πεζοπορία σας και να κρατήσετε όλους ευχαριστημένους. Αυτές οι συμβουλές αναλύονται στα βασικά είδη και στη συνέχεια σε πιο συγκεκριμένα είδη για μωρά ή νήπια.

11 βασικά αντικείμενα που πρέπει να έχετε μαζί σας όταν κάνετε πεζοπορία με παιδιά. Αυτά τα 8 αντικείμενα είναι τα πράγματα που δεν κάνω ποτέ πεζοπορία και είναι σαν το σημείο εκκίνησης μου. Επιπλέον, ρίχνω και άλλα πράγματα ανάλογα με την εποχή της εποχής ή πόσο χρονών είναι τα παιδιά. Για παράδειγμα, αν είναι η εποχή των βροχών, εδώ είναι μερικές συμβουλές για τον εξοπλισμό βροχής.

Εδώ είναι το eBook μου που μπορείτε να αποκτήσετε στο Amazon και είναι γεμάτο συμβουλές για πεζοπορία με παιδιά.

Εδώ είναι μερικά διασκεδαστικά, προαιρετικά αντικείμενα που μπορεί να θέλετε να φέρετε μαζί σας όταν πηγαίνετε πεζοπορία με παιδιά.

Εδώ είναι 4 αντικείμενα που πρέπει να φέρετε όταν κάνετε πεζοπορία με νήπια.

Ή εδώ είναι μερικά από τα αντικείμενα που πρέπει να φέρετε όταν κάνετε πεζοπορία με ένα μωρό.

απόλυτη πεζοπορία με συμβουλές για παιδιά

Αυτή ήταν μια σύντομη πεζοπορία κοντά στο σπίτι μας που κάναμε συχνά όταν το παιδί ήταν μικρό.

8 Συμβουλές για να βγείτε έξω από την πόρτα

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορεί να σας βοηθήσουν να βγάλετε τα παιδιά από την πόρτα. Μερικές φορές το πιο δύσκολο κομμάτι της πεζοπορίας είναι να βγεις από το σπίτι. Μερικές μέρες νιώθετε ότι όλα συνωμοτούν εναντίον σας για να σας εμποδίσουν να πάτε για πεζοπορία, συμπεριλαμβανομένων μερικών παιδιών που γκρινιάζουν. Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αυτήν την νωθρότητα και να βγείτε από την πόρτα.

Απόλυτες συμβουλές για τη διανοητική πτυχή της πεζοπορίας με παιδιά

Κάντε το Διασκεδαστικό

Με τα περισσότερα πράγματα για παιδιά ή ακόμα και για εμάς ως ενήλικες, θα θελήσουμε να το κάνουμε ξανά αν ήταν διασκεδαστικό. Ξέρω ότι αν δοκιμάσω κάτι νέο και είναι διασκεδαστικό, θα θέλω να το ξανακάνω. Αλλά, αν το δοκιμάσω και είναι απαίσιο, μπορεί να είναι αυτό και δεν θα θέλω να το ξανακάνω.

Έτσι, το πιο σημαντικό πράγμα για τη δημιουργία νέων πεζοπόρους είναι να το κάνετε διασκεδαστικό. Ως γονείς, πρέπει να το έχετε κατά νου. Μην τα πιέζετε να περπατήσουν πολύ μακριά ή να περπατήσουν πολύ στην αρχή. Χαλαρώστε, πηγαίνετε αργά και απολαύστε την ύπαιθρο. Ακολουθούν 7 συμβουλές για να κάνετε την πεζοπορία με παιδιά διασκεδαστική.

Ένα από τα κλειδιά σε αυτό φυσικά είναι ότι οι γονείς πρέπει να το απολαμβάνουν. Αν τα παιδιά σας δουν ότι δεν το απολαμβάνετε, τότε δεν θα το απολαύσουν. Όπως όλα, τα παιδιά μας παίρνουν στοιχεία από εμάς και τρέφονται από το παράδειγμά μας. Γίνετε καλό παράδειγμα και απολαύστε τον εαυτό σας.

απόλυτες συμβουλές

Προσπαθούμε πάντα να κάνουμε διασκεδαστικές παρακάμψεις για να σκαρφαλώνουμε σε βράχους ή να πηδάμε στο νερό σε πεζοπορίες.

Αλλάξτε τη νοοτροπία σας

Θυμηθείτε ότι σε νεαρή ηλικία η εστίαση πρέπει να είναι απλώς να βγείτε έξω μαζί και να διασκεδάσετε. Μην έχετε στόχο έναν προορισμό. Μάλλον, ο στόχος πρέπει να είναι να βγούμε έξω και να διασκεδάσουμε μαζί στη φύση. Μου φάνηκε πολύ δύσκολο καθώς ήμουν τόσο μανιώδης πεζοπόρος που μου ήταν δύσκολο να μειώσω τα πράγματα με τα παιδιά μου, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα.

απόλυτες συμβουλέςΚάντε το ρουτίνα ή συνήθεια

Διαπίστωσα ότι βοήθησε πολύ το να κάνουμε απλώς την πεζοπορία μέρος της συνήθους ρουτίνας μας. Μια ωραία μέρα του Σαββατοκύριακου ήταν φυσιολογικό για εμάς να φορτώσουμε το αυτοκίνητο και να ανεβούμε στα βουνά για μια πεζοπορία. Κάποιες μέρες λείπαμε όλη μέρα και άλλες μέρες λείπαμε για μια ώρα. Το σημαντικό ήταν απλώς να γίνει ρουτίνα. Η ρουτίνα ή η συνήθεια διευκόλυνε εμάς ως γονείς και για τα παιδιά. Ακολουθούν 5 συμβουλές που θα βοηθήσουν τους γονείς να κάνουν τη συνήθεια να βγαίνουν στη φύση.

Απλά πηγαίνετε

Μερικές φορές απλά πρέπει να σταματήσεις να σκέφτεσαι υπερβολικά τα πάντα και να πας για πεζοπορία. Υπάρχουν μέρες που τα παιδιά δεν θέλουν να φύγουν από το σπίτι και εσύ τα παλεύεις για όλα. Όχι όλη την ώρα, αλλά κάποιες φορές απλώς αψηφούσα τα παιδιά και μας έβαζα όλους να πάμε για πεζοπορία.

απόλυτες συμβουλές

Τι πρέπει να κάνετε αν δείτε μια άλκη;

Να είστε ασφαλείς όταν κάνετε πεζοπορία με παιδιά

Είναι σημαντικό να έχετε κατά νου την ασφάλεια σας και των παιδιών σας όταν πηγαίνετε πεζοπορία. Ακολουθεί μια άλλη ανάρτηση που καλύπτει μερικές βασικές συμβουλές ασφάλειας που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την πεζοπορία. Αυτό

Να είστε ασφαλείς γύρω από τα άγρια ​​ζώα

Τις περισσότερες φορές όταν κάνετε πεζοπορία δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την άγρια ​​ζωή. Μπορεί να δείτε κάποια άγρια ​​ζώα, αλλά κυρίως θέλουν απλώς να σας αποφύγουν και δεν θα πλησιάσετε πολύ. Ωστόσο, μπορεί να εκπλήξετε ένα ζώο και σε αυτή την περίπτωση πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε. Ακολουθούν μερικές εξαιρετικές συμβουλές που πρέπει να έχετε κατά νου για να βεβαιωθείτε ότι είστε ασφαλείς γύρω από την άγρια ​​ζωή του Rocky Mountain.

Τώρα, αν είστε έτοιμοι να λάβετε ακόμη περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πεζοπορία με παιδιά, μπορείτε να αγοράσετε το eBook μου σήμερα στο Amazon. Απλώς κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Schreibe einen Kommentar