Ευφυείς DIY Hobo Blower Σόμπες

1
Ευφυείς DIY Hobo Blower Σόμπες

Ως συνέχεια του DIY Fire Blower μου και της DIY Roll Up Hobo Stove μου 33 Gram, θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε αυτές τις δύο έξυπνες σόμπες DIY Hobo Blower του Tim Tinker Εξαιρετικά ελαφριά σόμπα φυσητήρων & Εξαιρετικά ελαφριά σόμπα για φλιτζάνι καφέ Αν θέλετε πραγματικά ελαφριά ζέστη για να μαγειρέψετε με αυτές τις εστίες είναι όμορφα.

ο Εξαιρετικά ελαφριά σόμπα φυσητήρων: Όπως και η δική μου προσπάθεια, αυτό κυλάει για να χωρέσει στο πόδι σου.

«Η Μεγάλη/Μονή-υπερελαφριά σόμπα φυσητήρα τυλίγεται για να χωρέσει στη δική της μεγάλη κατσαρόλα για backpacking. Θα μαγειρεύει μια μεγάλη κατσαρόλα τη φορά. Ωστόσο, με λίγη ροκ κόλπα, μπορεί επίσης να ζεστάνει μια άλλη μεγάλη κατσαρόλα. Διαθέτει σώμα από εξαιρετικά ελαφρύ τιτάνιο και δοχείο από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Η σόμπα τιτανίου μπορεί να τυλιχτεί σε ρολό και όλα τα μέρη να συσκευάζονται μέσα στην αλουμινένια κατσαρόλα.»

ο Εξαιρετικά ελαφριά σόμπα για φλιτζάνι καφέ: Αυτό είναι αρκετά μικρό για να χωρέσει στο φλιτζάνι του καφέ σας.

«Αυτή η υπερελαφριά σόμπα ξύλου έχει σχεδιαστεί για να καίει υγρά, βρεγμένα ή κατεψυγμένα μπαστούνια με ελάχιστη προετοιμασία και θα πρέπει να καίει πολύ καλύτερα από τις φυσικές σόμπες με ραβδιά ρεύματος όταν χρησιμοποιείτε βρεγμένα μπαστούνια. Ο φυσητήρας δημιουργεί μια πολύ καυτή φωτιά στη μία άκρη των ραβδιών. Ενώ παρέχει έντονη θερμότητα μαγειρέματος, η σόμπα θερμαίνει και στεγνώνει τα εισερχόμενα μπαστούνια καυσίμου, έτσι ώστε να καίγονται εύκολα όταν εισέρχονται στον θάλαμο καύσης δίπλα στον πίδακα αέρα του ανεμιστήρα.»

Δείτε επίσης:

DIY Fire Blower

Σόμπα Hobo Roll Up 33 γραμμαρίων DIY

Facebookκελάδημαredditpinterestlinkedintumblrταχυδρομείο

Schreibe einen Kommentar