Η ασφάλιση γάμου μπορεί να προστατεύσει τα στρατιωτικά μέλη

0
Η ασφάλιση γάμου μπορεί να προστατεύσει τα στρατιωτικά μέλη

Ο στρατιωτικός τρόπος ζωής μπορεί να δυσκολέψει τον προγραμματισμό του γάμου. Ενώ οι παραγγελίες αιφνιδιαστικής ανάπτυξης και PCS είναι γίνονται λιγότερο συχνέςη πανδημία Covid-19 έχει δημιουργήσει πρόσθετες αβεβαιότητες και εμπόδια στον προγραμματισμό μεγάλων εκδηλώσεων.

Για να αποτρέψουν τις οικονομικές απειλές, οι σχεδιαστές συνιστούν ασφάλιση γάμου.

Πίνακας περιεχομένων
 1. Τι είναι η ασφάλιση γάμου;
 2. Γιατί πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο ασφάλισης γάμου εάν είστε στο στρατό
 3. Τι καλύπτει η ασφάλιση γάμου
  1. Είδη ασφάλισης γάμου
 4. Τι δεν καλύπτει η ασφάλιση γάμου
  1. Τιμολόγηση ασφάλισης γάμου
  2. Πώς να υποβάλετε μια αξίωση στρατιωτικής ασφάλισης γάμου
 5. Συμβουλές για να αποκτήσετε το καλύτερο στρατιωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο γάμου

Τι είναι η ασφάλιση γάμου;

Η ασφάλιση γάμου είναι βασικά ασφάλιση ειδικής εκδήλωσης. Διαφορετικές πολιτικές παρέχουν διάφορα επίπεδα οικονομικής προστασίας έναντι απροσδόκητων περιστατικών που μπορεί να καθυστερήσουν ή να αποτρέψουν ένα δείπνο πρόβας, τελετή ή δεξίωση.

Η εκπρόσωπος των ΗΠΑ Ρεμπέκα Νέλσον είπε Πολιτικές ειδικών εκδηλώσεων της USAA προστατεύουν τα μέλη από απροσδόκητη οικονομική απώλεια για καταστάσεις πέρα ​​από τον έλεγχό τους.

Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν πτώχευση προμηθευτή, ακραίες καιρικές συνθήκες ή ανάπτυξη. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει ατύχημα ή ασθένεια του οικοδεσπότη της εκδήλωσης ή ενός μέλους της άμεσης οικογένειας.

Γιατί πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο ασφάλισης γάμου εάν είστε στο στρατό

Οι γάμοι είναι ακριβές εκδηλώσεις, επομένως αξίζει να λαμβάνετε προφυλάξεις έναντι απροσδόκητων παραγόντων, είπε διοργανώτρια γάμου και στρατιωτική σύζυγος Μπρι Κάρολ.

Είπε ότι γνωρίζοντας ποιες προστασίες παρέχουν τα συμβόλαια και οι πολιτικές των πωλητών μπορεί να βοηθήσει τα στρατιωτικά ζευγάρια να αισθάνονται πιο δυνατά καθώς περιηγούνται στις αλλαγές στη μεγάλη τους μέρα.

«Ο Covid-19 έχει πραγματικά αντίκτυπο στους περισσότερους λόγους αλλαγής προγραμματισμού γάμων για το 2020 και το 2021», είπε. «Ωστόσο, οι ασφαλιστικές εταιρείες αντιμετωπίζουν ελαφρά αυτό το ζήτημα».

Ο Carroll ανέφερε τη θέση της ασφαλιστικής WedSafe.

Σε δήλωσή του, ο Αντιπρόεδρος του WedSafe Ο Steve Lauro είπε ότι η εταιρεία χειρίζεται τους ισχυρισμούς για τον κορονοϊό κατά περίπτωση «για να αξιολογηθεί σωστά η κάλυψη που ισχύει για κάθε νύφη και γαμπρό, λόγω των ατελείωτων μεταβλητών και σεναρίων που μπορεί να προκύψουν».

Ο Lauro πρόσθεσε ότι κάθε πολιτική είναι διαφορετική και τα ζευγάρια θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις τους και να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για τυχόν ερωτήσεις.

Πάνω απ ‚όλα, είπε, τα ζευγάρια πρέπει να κάνουν ό,τι μπορούν για να μείνουν πολύ πριν το γάμο τους.

Ο Carroll είπε επίσης ότι η ασφάλιση γάμου είναι ιδιαίτερα καλή ιδέα εάν ο ένας ή και οι δύο σύζυγοι υπηρετούν σε μια μονάδα μάχης ταχείας ανάπτυξης ή καλούνται συχνά για σύντομες αποστολές, επαγγελματικά ταξίδια ή καθήκοντα έκτακτης ανάγκης.

Μπορεί επίσης να είναι καλή ιδέα εάν μια στρατιωτική οικογένεια έχει προγραμματιστεί για μόνιμη αλλαγή σταθμού κοντά στην ημερομηνία του γάμου.

«Τίποτα δεν είναι εγγυημένο», είπε ο Κάρολ. «Κάθε στρατιωτικός σύζυγος πρέπει να παρακολουθεί τι συμβαίνει στον κόσμο – το άλλο παπούτσι μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή», είπε. «Αλλά είμαστε ευγνώμονες που αυτός ο προγραμματισμός (ανάπτυξης) γίνεται πιο προβλέψιμος».

Τι καλύπτει η ασφάλιση γάμου

Τα περισσότερα συμβόλαια ασφάλισης γάμου καλύπτουν πτώχευση πωλητή, κακές καιρικές συνθήκες και κατεστραμμένα ή χαμένα ρούχα ή βέρες, σύμφωνα με τον Nelson. Για στρατιωτικά ζευγάρια, η ασφάλιση γάμου μπορεί επίσης να καλύπτει την ανάκληση της άδειας ή την απροσδόκητη αποστολή.

Ωστόσο, η κάλυψη διαφέρει ανά πάροχο, πολιτική και τύπο.

Υπάρχουν δύο τύποι ασφάλισης στρατιωτικού γάμου: ασφάλιση αστικής ευθύνης εκδήλωσης και ασφάλιση ακύρωσης εκδήλωσης.

Είδη ασφάλισης γάμου

 • Ακύρωση εκδήλωσης: Προστατεύει τους ασφαλισμένους από χαμένες καταθέσεις και μη επιστρέψιμες χρεώσεις λόγω ακύρωσης, αναβολών ή άλλων απροσδόκητων περιστάσεων.
 • Ευθύνη εκδήλωσης: Προστατεύει τους ασφαλισμένους σε περίπτωση υλικών ζημιών ή τραυματισμών στην εκδήλωση. Ορισμένες πολιτικές μπορεί να περιλαμβάνουν την ευθύνη του οικοδεσπότη για περιστατικά που σχετίζονται με το αλκοόλ.

Ο Nelson είπε ότι η ασφάλιση αστικής ευθύνης για εκδηλώσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική εάν κάνετε γάμο σε μια περιοχή όπου μπορεί να συμβούν ατυχήματα και πολλοί χώροι το απαιτούν.

Ένα ζευγάρι χρησιμοποίησε την πολιτική του USAA για να καλύψει νομικές ζημιές μετά τον τραυματισμό ενός πεζού περνώντας από τον χώρο υποδοχής στο κέντρο της πόλης. γάμος.

«Το ζευγάρι συνεργάστηκε με την πόλη και τον χώρο υποδοχής για να διασφαλίσει ότι ακολούθησαν όλα τα προληπτικά βήματα που απαιτούνταν», είπε ο Νέλσον.

Τι δεν καλύπτει η ασφάλιση γάμου

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης συμβάντων συνήθως δεν καλύπτει σκόπιμες πράξεις ή δραστηριότητες που αποκλείει η πολιτική. Ο Nelson είπε ότι πολλές πολιτικές αποκλείουν τη χρήση πυροβόλων όπλων, ζώων και «συσκευών ψυχαγωγίας», όπως τα σπίτια αναπήδησης ή τα ATV.

Επικοινωνήστε με τον ασφαλιστικό σας πάροχο για μια πλήρη λίστα εξαιρέσεων.

Η ασφάλιση ακύρωσης εκδήλωσης δεν καλύπτει «προβλεπόμενες» περιστάσεις ή καταστάσεις υπό τον έλεγχο του αντισυμβαλλομένου – όπως εάν το ζευγάρι αποφασίσει να ακυρώσει το γάμο.

Ο Nelson είπε ότι η κάλυψη για ακυρώσεις λόγω πανδημιών ή επιδημιών μολυσματικών ασθενειών – συμπεριλαμβανομένου του COVID-19 – εξακολουθεί να είναι ασυνήθιστη.

Ελέγξτε προσεκτικά τη γλώσσα πολιτικής σας για λεπτομέρειες κάλυψης πανδημίας.

Τιμολόγηση ασφάλισης γάμου

Ο Nelson είπε ότι η ασφάλιση αστικής ευθύνης για εκδηλώσεις ξεκινά από τα 75 $ στην USAA, αλλά η τιμολόγηση εξαρτάται από τα όρια του ασφαλιστηρίου, συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης για ποτά. Η ασφάλιση ακύρωσης εκδήλωσης μπορεί να ξεκινήσει από τα 130 $.

«Τα έξοδα ασφάλισης γάμου είναι ένα μικρό μέρος του κόστους ενός γάμου και μπορούν να σας προστατεύσουν εάν κάτι πάει στραβά», είπε ο Carroll.

Πώς να υποβάλετε μια αξίωση στρατιωτικής ασφάλισης γάμου

Η υποβολή αξίωσης ασφάλισης γάμου είναι παρόμοια με την υποβολή αξίωσης ιδιοκτητών σπιτιού, είπε ο Nelson. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας για να ξεκινήσετε τη διαδικασία αξίωσης.

Συμβουλές για να αποκτήσετε το καλύτερο στρατιωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο γάμου

Όταν ψωνίζετε για ασφάλιση γάμου, μην ξεχάσετε να ρωτήσετε τους παρόχους εάν έχουν στρατιωτική έκπτωση.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις διαφορές στην τιμή και την κάλυψη.

Ο Carroll είπε ότι οι νόμοι που καλύπτουν τα συμβόλαια πωλητών γάμου διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία, επομένως θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν διοργανωτή γάμου όταν διαπραγματεύεστε συμβόλαια.

Αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο εάν πρόκειται για γάμο προορισμού.

Ο Carroll πρότεινε τη „γλώσσα σύνδεσης“ σε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο γάμου με τη γλώσσα στις επαφές της υπηρεσίας πωλητή, έτσι ώστε οι δύο να συνεργάζονται για την καλύτερη προστασία των εκδηλώσεων.

«Ένα από τα πράγματα που συμβουλεύω τους πελάτες να κάνουν είναι να γνωρίζουν πώς καλύπτονται με συμβόλαια πωλητή και τόπου διεξαγωγής σε σχέση με τα ασφαλιστικά συμβόλαιά τους», είπε ο Carroll. «Για παράδειγμα, τα κύρια έξοδα ενός γάμου είναι συνήθως ο χώρος και το κόστος του φαγητού. Εάν πρέπει να αλλάξετε την ημερομηνία σας απότομα λόγω ανάπτυξης, ασθένειας ή άλλων συνθηκών, ενδέχεται να έχετε ευελιξία στο πλαίσιο του συμβολαίου πωλητή/τόπου διεξαγωγής για να στραφείτε σε ένα νέο σχέδιο.“

Εάν είστε ευέλικτοι, η αλλαγή των σχεδίων εκδηλώσεών σας μπορεί να σας εξασφαλίσει χαμηλότερο ασφαλιστικό επιτόκιο.

„Είναι πολύ εφικτό να προγραμματίσετε μια μικρότερη, πιο οικεία εκδήλωση που έχει εξίσου νόημα με μια μεγάλη τελετή με πολλούς καλεσμένους“, είπε ο Carroll.

Schreibe einen Kommentar