Πώς να ακυρώσετε την τηλεόραση Sling

0
Πώς να ακυρώσετε την τηλεόραση Sling

Sling TV είναι μια καλή πλατφόρμα για τους λάτρεις της τηλεόρασης που γνωρίζουν τον προϋπολογισμό και θέλουν να κόψουν το καλώδιο στο καλώδιο. Ωστόσο, μπορεί να έχετε εγγραφεί για την υπηρεσία μόνο για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι η κατάλληλη για εσάς.

Εάν συμβαίνει αυτό και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ακύρωση της συνδρομής σας, γνωρίζουμε ότι μπορεί να σας απογοητεύσει. Αυτός ο οδηγός περιγράφει πώς να ακυρώσετε το Sling TV με μερικά απλά βήματα.

Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Sling TV στο Διαδίκτυο

Είναι εύκολο να ακυρώσετε τη συνδρομή σας με αυτό εναλλακτικό καλώδιο. Δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε το Sling TV.

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Το πρώτο βήμα είναι να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Μπορείτε να ακυρώσετε μέσω τηλεφώνου, αλλά είναι πιο γρήγορο να το κάνετε online.

Αφού εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, ο λογαριασμός σας θα συμπληρωθεί. Αυτό εμφανίζει τη σελίδα σας „Η τηλεόρασή μου“, δείχνοντας τι είναι μοντέρνο και προτείνεται για εσάς.

2. Μεταβείτε στον Τροχό με το εικονίδιο ρυθμίσεων

Μόλις μπείτε στον λογαριασμό σας στο Sling TV, πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του τροχού Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αυτό σας μεταφέρει στο μενού του λογαριασμού σας. Το μενού λογαριασμού είναι όπου μπορείτε να διαχειριστείτε τυχόν ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ακύρωσης ή παύσης της συνδρομής σας.

3. Κάντε κλικ στο Manage Account

Εδώ μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές στον λογαριασμό σας. Οι αλλαγές μπορεί να περιλαμβάνουν οτιδήποτε, από την ενημέρωση των στοιχείων πληρωμής σας μέχρι την αγορά ενός πρόσθετου για τη συνδρομή Sling TV επί πληρωμή.

Επιπλέον, εμφανίζει τις πληροφορίες χρέωσης και συνδρομής. Αυτό είναι απαραίτητο να το γνωρίζετε όταν ακυρώνετε την υπηρεσία.

4. Επιλέξτε Ακύρωση συνδρομής

Θα δείτε πολλές επιλογές για να διαλέξετε μέσα στον λογαριασμό σας. Θέλετε να κάνετε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ακύρωσης.

Μην ανησυχείς. Αυτό δεν ακυρώνει αμέσως την υπηρεσία.

5. Επιβεβαιώστε την ακύρωση

Η υπηρεσία ροής προφανώς θέλει να σας κρατήσει ως πελάτη. Έτσι, μόλις επιλέξετε την επιλογή ακύρωσης του λογαριασμού σας, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο.

Αυτό το παράθυρο σάς δίνει την ευκαιρία να διατηρήσετε τη συνδρομή σας ή να προχωρήσετε με την ακύρωσή της. Το παράθυρο δείχνει πώς οι τιμές συγκρίνονται με ορισμένες δημοφιλείς εναλλακτικές λύσεις για την τηλεόραση Sling.

Υποθέτοντας ότι έχετε αποφασίσει, απλώς κάντε κλικ στην Ακύρωση συνδρομής.

6. Παρέχετε σχόλια

Οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών θέλουν να μάθουν γιατί φεύγετε και το Sling δεν διαφέρει. Μόλις εμφανιστεί η επιβεβαίωση ακύρωσης, ο ιστότοπος θα ζητήσει σχόλια.

Εδώ μπορείτε να τους πείτε εάν δεν λάβατε την αξία των χρημάτων σας ή αν ήταν τεχνικό ζήτημα. Επιλέξτε τον λόγο σας και προχωρήστε.

7. Λάβετε email επιβεβαίωσης

Το τελευταίο βήμα είναι η λήψη του email επιβεβαίωσης. Θα πρέπει να το λάβετε μέσα σε λίγα λεπτά από την ακύρωση της υπηρεσίας.

Κρατήστε το για τα αρχεία σας και παρακολουθήστε το αντίγραφο κίνησης της πιστωτικής σας κάρτας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν περαιτέρω χρεώσεις.

Πώς να ακυρώσετε μέσω τηλεφώνου

Η ακύρωση στον ιστότοπο είναι πιο εύκολη. Ωστόσο, εάν δεν βρίσκεστε κοντά στον υπολογιστή σας ή προτιμάτε να μιλήσετε με ένα πραγματικό άτομο για ακύρωση, μπορείτε να το κάνετε.

Δείτε πώς μπορείτε να ακυρώσετε το Sling TV μέσω τηλεφώνου:

  • Καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 888-363-1777
  • Πείτε στον αντιπρόσωπο ότι θέλετε να ακυρώσει τη συνδρομή σας
  • Περιμένετε να σταλεί το email επιβεβαίωσης στο email σας εγγράφως

Ο εκπρόσωπος πιθανότατα θα προσπαθήσει να σας κάνει να μείνετε. Μπορεί να προσφέρουν μια εκτεταμένη δωρεάν δοκιμή ή κάποιο άλλο προνόμιο.

Εάν είστε δεσμευμένοι, πείτε τους ευγενικά ότι δεν θέλετε πλέον την υπηρεσία.

Μπορώ να διακόψω τη συνδρομή μου στο Sling TV;

Η ακύρωση δεν είναι η μόνη επιλογή που έχουν οι κόφτες καλωδίων εάν θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα. Είναι επίσης δυνατή η παύση μιας συνδρομής Sling TV.

Εάν σκοπεύετε να ταξιδέψετε ή να παρακολουθήσετε λιγότερη τηλεόραση για λίγο, μπορείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας για έναν, δύο ή τρεις μήνες.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την παύση από την ίδια περιοχή Διαχείριση λογαριασμού στην οποία έχετε πρόσβαση για ακύρωση.

Η παύση ξεκινά στο τέλος του τρέχοντος κύκλου χρέωσής σας. Για παράδειγμα, εάν η επόμενη πληρωμή σας είναι ληξιπρόθεσμη στις 30 Μαρτίου, θα ξεκινήσει αυτήν την ημερομηνία.

Εάν επιλέξετε έναν μήνα, οι εγγραφές σας DVR θα αποθηκευτούν. Αλλά, εάν διακόψετε την υπηρεσία για δύο ή τρεις μήνες, θα διαγραφούν.

Απλώς επικοινωνήστε με τον πάροχο όταν είστε έτοιμοι να επανεκκινήσετε την υπηρεσία σας, εάν διαφέρει από την ημερομηνία που έχει επιλεγεί αυτόματα.

Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε επιπλέον ερωτήσεις σχετικά με την ακύρωση της υπηρεσίας σας; Ακολουθούν ορισμένες κοινές ερωτήσεις που έχουν οι άνθρωποι όταν εγκαταλείπουν το Sling TV.

Σας χρεώνει το Sling TV για ακύρωση;

Δεν υπάρχει κόστος για την ακύρωση του Sling TV. Όπως και άλλες υπηρεσίες ζωντανής τηλεοπτικής ροής, δεν υπάρχει συμβόλαιο.

Μπορείτε να φύγετε όποτε θέλετε χωρίς επιπλέον χρέωση.

Πότε θα λήξει η συνδρομή μου;

Η επί πληρωμή συνδρομή σας στο Sling TV λήγει την τελική ημερομηνία του τρέχοντος κύκλου χρέωσής σας.

Για παράδειγμα, εάν ακυρώσετε στις 10 Μαρτίου και ο κύκλος χρέωσής σας ολοκληρωθεί έως τις 20 Μαρτίου, θα έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία για τις υπόλοιπες δέκα ημέρες.

Τι συμβαίνει με τις εγγραφές μου DVR;

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις εγγραφές σας DVR για το υπόλοιπο της συνδρομής σας. Στο παραπάνω παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ηχογραφήσεις σας για τις υπόλοιπες δέκα ημέρες.

Μετά από αυτό, δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε καμία εκπομπή που ηχογραφήσατε.

Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι θα φύγετε, σταματήστε την υπηρεσία για ένα μήνα για να διατηρήσετε τις ηχογραφήσεις σας.

Μπορώ να λάβω αναλογική επιστροφή χρημάτων;

Δεν είναι δυνατό να λάβετε αναλογική επιστροφή χρημάτων από το Sling. Οι περισσότερες αντικαταστάσεις καλωδίων λειτουργούν παρόμοια.

Αυτό σημαίνει ότι εάν ακυρώσετε τα μισά του κύκλου χρέωσής σας, δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων για το υπόλοιπο μέρος του μήνα.

Η διαγραφή της εφαρμογής από τη συσκευή μου θα ακυρώσει τη συνδρομή μου;

Η απλή διαγραφή της εφαρμογής Sling TV από τη συσκευή σας δεν αρκεί για την ακύρωση της υπηρεσίας. Αυτό το αφαιρεί μόνο από τη συσκευή σας.

Πρέπει είτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο είτε να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών για ακύρωση.

Κορυφαίες εναλλακτικές

Δεν είναι το τέλος του κόσμου να εγκαταλείψεις έναν πάροχο υπηρεσιών ροής. Εδώ είναι οι κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις Sling TV που μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Όπως το Sling TV, οι περισσότερες πλατφόρμες προσφέρουν δωρεάν δοκιμή. Επωφεληθείτε από αυτά για να βρείτε την κατάλληλη υπηρεσία για εσάς.

Μπορείτε επίσης να κάντε το δωρεάν κουίζ μας για να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία για τις ανάγκες σας.

Συμπέρασμα

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να κόψετε το καλώδιο σε καλωδιακό ή δορυφόρο. Ωστόσο, δεν θα είναι όλες οι υπηρεσίες ροής χωρίς σύμβαση που ταιριάζουν απόλυτα στις συνήθειες προβολής σας.

Αν διαπιστώσετε ότι το Sling δεν είναι για εσάς, είναι εύκολο να το ακυρώσετε. Ακολουθήστε τα βήματα σε αυτήν την ανάρτηση και μεταβείτε σε μια υπηρεσία που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Τι είναι πιο σημαντικό για εσάς σε μια υπηρεσία ζωντανής τηλεοπτικής ροής;

Schreibe einen Kommentar