Πώς να βρείτε το προαστιακό καλοκαίρι στην πόλη

0
Πώς να βρείτε το προαστιακό καλοκαίρι στην πόλη

Αυτό το καλοκαίρι είναι σίγουρα διαφορετικό! Αλλά ελπίζουμε ότι ανοίγουν περισσότερα πράγματα σε εξωτερικούς χώρους. Σκέφτηκα να μοιραστώ αυτό το παλαιότερο άρθρο για να σας δώσω μερικές σκέψεις/ιδέες για το καλοκαίρι καθώς πολλά από αυτά μπορούν να γίνουν ακόμα φέτος. Όσο κι αν θα ήθελα να ανησυχώ και να μουτρώνω όλο το καλοκαίρι, τα παιδιά μου δεν σκοπεύουν να το κάνουν αυτό.

_____________Αρχικό άρθρο από το 2017___________

Μπορεί να έχω εμμονή με την πόλη. Μπορεί να πιστεύω ότι η Νέα Υόρκη το καλοκαίρι είναι παράδεισος. Ξέρω όμως επίσης ότι η κόρη μου χάνει κάποιες βασικές παιδικές εμπειρίες επειδή δεν ζούμε στα «μπούρμπες». Έτσι, έχω συντάξει μια λίστα με δραστηριότητες που προσεγγίζουν όλη αυτή τη διασκέδαση στην πίσω αυλή. Φέρνω το βουνό στον Μοχάμεντ, φτου.

Όταν σκέφτομαι το καλοκαίρι των προαστίων, σκέφτομαι παιδιά που κάνουν ποδήλατα με πετσέτες κρεμασμένες στους ώμους τους. Σκέφτομαι να είμαι ξυπόλητος και να φοράω μαγιό όλη μέρα. Σκέφτομαι το γρασίδι και την άμμο και τις φακίδες. Ήλιος, ανοιχτός χώρος, ελευθερία. Αυτό είναι καλοκαίρι. Και όλα αυτά τα πράγματα μπορείτε να τα βρείτε στην πανέμορφη πόλη μας, απλά πρέπει να βγείτε έξω. Και αφού, για μια φορά στη ζωή μας δεν είναι 100 βαθμούς με τον δείκτη θερμότητας, δεν είστε αλυσοδεμένοι στο κλιματιστικό σας.

Αν ο ανοιχτός χώρος είναι το πρώτο βήμα για το προαστιακό μας καλοκαίρι στην πόλη, τότε προφανώς το πάρκο είναι το μέρος για να ξεκινήσετε. Αλλά δεν είσαι παντρεμένος με αυτό. Υπάρχουν μπλοκ κόμματα. Δεν χρειάζεται καν να είναι το μπλοκ σας. Τα περισσότερα πάρτι σε μπλοκ έχουν κάποια δραστηριότητα, αλλά πολλούς άδειους δρόμους για χαλαρή ποδηλασία. Και οι κοινοτικοί κήποι μπορούν να ικανοποιήσουν την ανάγκη να βάζετε γρασίδι ανάμεσα στα δάχτυλά σας (αγαπώ 6/15 Πράσινο).

Το να περνάτε μεγάλα κομμάτια της ημέρας σας έξω είναι επίσης σημαντικό. Αισθάνομαι ότι τα καλοκαιρινά βράδια προορίζονται να τα περάσουμε ατημέλητα έξω. Αλλά ίσως εσείς και τα παιδιά σας έχετε καεί σε ζωγραφιές με κιμωλία και φυσαλίδες. Αν συμβαίνει αυτό, σπάστε μερικά λαμπερά μπαστούνια και κάντε ένα πάρτι χορού στο πεζοδρόμιο. Ή ξεσπάστε τα καλούδια της CSA και κάντε αυτά τα παιδιά να τσιμπήσουν καλαμπόκι ή να φτύνουν σπόρους καρπουζιού μεταξύ τους (υποθέτοντας ότι μπορείτε να βρείτε έναν με σπόρους μέσα). Πάντα ένιωθα ότι η δουλειά με φρούτα και λαχανικά έξω με συνδέει με την εμπειρία της συγκομιδής τους, είτε κόβω από τον κήπο με βότανα στο περβάζι μου είτε κόβω τις άκρες από πράσινα φασόλια σε μια σακούλα στο μπροστινό μου σκύψιμο. Κάτι σχετικά με το να είμαστε έξω με το φαγητό μας θυμίζει ότι όλοι μεγαλώνουμε πράγματα, όλοι μέρος αυτού του φυσικού κόσμου. Ακόμα και το τμήμα μας είναι καλυμμένο με σκυρόδεμα.

Ίσως νιώθετε ότι το καλοκαίρι δεν είναι καλοκαίρι εκτός αν είστε συνεχώς μέσα στο νερό. Ενώ ο περιστασιακός κρουνός ανοιχτής πυρκαγιάς μπορεί να απογειώσει, εσείς αναζητάτε κάτι πιο δικό σας. Εάν το κτήριο σας έχει αυλή, είστε ένας τυχερός διάβολος και μπορείτε να πάτε το bbq σας κάτω από την ομπρέλα σας. Αλλά αν είστε όπως οι περισσότεροι Νεοϋορκέζοι, έχετε ένα σκύψιμο ή ένα τμήμα του πεζοδρομίου. Πολλά κτίρια έχουν έναν εύκαμπτο σωλήνα για το λούσιμο του εν λόγω πεζοδρομίου. Εάν συμβαίνει αυτό, τρέξτε στο κατάστημα υλικού σας και αγοράστε έναν καταιονιστή και θα έχετε την απόλυτη διασκέδαση το καλοκαίρι.

Εάν αυτά τα πράγματα δεν σας κόβουν, τότε πρέπει να κατευθυνθείτε αμέσως στο πάρκο κατά το ηλιοβασίλεμα μεταφέροντας δύο μικρά βάζα με τρύπες στα καπάκια. Το να πιάσετε πυγολαμπίδες κάτω από το σκοτεινό κουβούκλιο των βελανιδιών θα σας μεταφέρει στα χωράφια της αγροτικής Πενσυλβάνια, τρώγοντας πίτα για παπουτσάκια και κατεβαίνοντας το ποτάμι. Ή τουλάχιστον εκεί με πάει.

Σάρα Μοριάρτι είναι συγγραφέας και συντάκτης. Δείτε περισσότερα από τη δουλειά της Σάρα στο sarahmorarty.com.

Schreibe einen Kommentar