Πώς να ξεκινήσετε και να διευθύνετε μια επιχείρηση διδασκαλίας κατ‘ οίκον στην Ινδία

0
Πώς να ξεκινήσετε και να διευθύνετε μια επιχείρηση διδασκαλίας κατ‘ οίκον στην Ινδία

Οι υπηρεσίες διδασκαλίας κατ‘ οίκον αποτελούν μεγάλο μέρος του εκπαιδευτικού τοπίου εδώ και δεκαετίες. Χρειάζεστε μια στρατηγική και ένα σχέδιο για να γνωστοποιήσετε την επιχείρησή σας στο σπίτι.

Η έναρξη και η λειτουργία μιας επιχείρησης με δίδακτρα στο σπίτι δεν είναι μεγάλη υπόθεση – απαιτεί χρόνο, αφοσίωση και θετική στάση. Μια καλά οργανωμένη επιχείρηση διδασκαλίας στο σπίτι θα σας βοηθήσει να κερδίσετε άψογα, καθώς και να αναπτύξετε και τα παράπλευρα χόμπι σας. Διαβάστε σχετικά – Είναι η διδασκαλία στο σπίτι μια καλή επιλογή καριέρας στην Ινδία;

Σε αυτό το ιστολόγιο, έχω αναφέρει όλα όσα πρέπει να έχετε κατά νου για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση διδασκαλίας στο σπίτι στην Ινδία.

Εξειδίκευση σε ένα αντικείμενο

Εάν έχετε πάθος για τη διδασκαλία, τότε η διδασκαλία στο σπίτι είναι κάτι που πρέπει να εξετάσετε. Το κλειδί για την επιτυχία σε αυτήν την επιχείρηση είναι να βρείτε ένα αντικείμενο ή θεματικές ενότητες που σας αρέσουν και μπορείτε να είστε παθιασμένοι με αυτούς. Η εξειδίκευση σε ένα θέμα δεν σημαίνει ότι έχετε σπουδάσει ή αποκτήσει πιστοποίηση σε αυτό το αντικείμενο. Σημαίνει ότι γνωρίζετε τη γνώση του θέματος μέσα και έξω.

Για παράδειγμα, εάν είστε δάσκαλος μαθηματικών, θα πρέπει να είστε καλός στα μαθηματικά και να εξηγείτε σύνθετες έννοιες στους μαθητές σας. Εάν είστε δάσκαλος βιολογίας, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε για το ανθρώπινο σώμα και πώς λειτουργεί.

Οι μαθητές που θέλουν να μάθουν περισσότερα για ένα θέμα θα πρέπει να μπορούν να λάβουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους από τον καθηγητή τους, ο οποίος είναι ειδικός στο θέμα.

Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα για τα δίδακτρα στο σπίτι σας

Οι δάσκαλοι του σπιτιού θα πρέπει να δημιουργήσουν ένα χρονοδιάγραμμα των μαθημάτων τους. Αυτό συμβαίνει γιατί βοηθά τους μαθητές και τους γονείς να καταλάβουν εκ των προτέρων ποια θα είναι τα δίδακτρα. Τους βοηθά επίσης να προγραμματίσουν εκ των προτέρων και να προετοιμαστούν για τα επερχόμενα μαθήματα.

Οι δάσκαλοι στο σπίτι θα πρέπει επίσης να παρέχουν μια λεπτομερή περιγραφή των υπηρεσιών τους, ώστε οι μαθητές να μπορούν να επιλέξουν αν θέλουν να συνεργαστούν μαζί τους ή όχι. Οι μαθητές δεν πρέπει να ντρέπονται να κάνουν ερωτήσεις ή να διευκρινίσουν πράγματα πριν εγγραφούν στην υπηρεσία. Οι δάσκαλοι του σπιτιού θα πρέπει να φροντίσουν όλες τις λεπτομέρειες σε πρώιμο στάδιο, ώστε να μην υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις στο τέλος αυτής της διαδικασίας.

Δημιουργήστε μια διαδικτυακή παρουσία των υπηρεσιών διδασκαλίας στο σπίτι σας.

Όταν ψάχνετε για μια υπηρεσία διδασκαλίας στο σπίτι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή παρουσία για την επιχείρησή σας. Αυτό μπορεί να γίνει δημιουργώντας έναν επίσημο ιστότοπο και ένα ιστολόγιο που επισημαίνει τις υπηρεσίες που παρέχετε.

Η παρουσία στο Διαδίκτυο είναι σημαντική επειδή επιτρέπει στους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα για το είδος των υπηρεσιών που προσφέρετε και πώς μπορούν να κάνουν κράτηση για το ίδιο. Βοηθά επίσης στην οικοδόμηση της πίστης των πελατών και της αναγνώρισης της επωνυμίας μεταξύ των ανθρώπων που ανυπομονούν να σας προσλάβουν ως οικιακό δάσκαλο. Μάθετε 5 ανώδυνους τρόπους για να βρείτε μαθητές για μαθήματα στο σπίτι.

Ορίστε τις αμοιβές σας

Θα πρέπει να ορίσετε αμοιβές πριν ξεκινήσετε να εργάζεστε ως δάσκαλος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να καθορίσετε πόσα θα χρεώνετε ανά ώρα και πόσες ώρες θα εργάζεστε κάθε εβδομάδα.

Το πρώτο βήμα είναι να ξέρετε πόσο αξίζει ο χρόνος σας. Αυτό απαιτεί κάποια έρευνα, επομένως είναι σημαντικό να έχετε μια ξεκάθαρη ιδέα για το πόσο αξίζει ο χρόνος σας πριν ορίσετε τις τιμές σας.

Θα πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας ερωτήσεις όπως αυτές:

Πόσο πληρώνομαι για τη διδασκαλία;

Πώς είναι τα έξοδά μου;

Πόσο χρόνο αφιερώνω στη δουλειά μου κάθε μέρα;

Πώς είναι τα γενικά έξοδα μου (διαμονή, ταξίδι, κ.λπ.);

Είναι σημαντικό να ορίσετε τις χρεώσεις σας πριν ξεκινήσετε. Δεν θέλετε να είστε σε μια θέση όπου ξαφνικά αυξάνετε τις αμοιβές σας επειδή κάνετε τη δουλειά για λίγο και έχετε δημιουργήσει τη φήμη ότι μπορείτε να χρεώσετε περισσότερα.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να διαφημίσετε τις υπηρεσίες σας σε τοπικές εφημερίδες ή ιστότοπους όπως το The tuition Teacher.com. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση της ορατότητας και θα τραβήξει περισσότερη προσοχή από πιθανούς μαθητές που θέλουν βοήθεια σε οποιοδήποτε θέμα.

Επιλέξτε τις τοποθεσίες για την παροχή υπηρεσίες κατ‘ οίκον διδασκαλίας

Υπάρχει μια σειρά από τοποθεσίες όπου μπορείτε να παρέχετε υπηρεσίες κατ‘ οίκον διδασκαλίας. Η τοποθεσία δεν είναι πραγματικά σημαντική, αρκεί να είναι βολική για εσάς και τον μαθητή.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το είδος των μαθητών που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματά σας. Εάν έχετε μεγαλύτερους μαθητές που δυσκολεύονται με τα μαθηματικά, τότε μάλλον θέλετε να επινοήσετε ένα διαφορετικό σχέδιο από αυτό που διδάσκετε μικρότερα παιδιά.

Εάν το πρόγραμμά σας είναι διαδικτυακό, τότε σκεφτείτε εάν είναι λογικό να κάνετε τα μαθήματα διαθέσιμα μόνο σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ορισμένοι μαθητές θα πρέπει να ταξιδέψουν μακριά από τα σπίτια τους για να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες διδασκαλίας σας.

Μείνετε σε επαφή με τους γονείς

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει ένας δάσκαλος στο σπίτι είναι να διατηρεί επαφή με τους γονείς. Οι γονείς θα πρέπει να μπορούν να επικοινωνούν με τον δάσκαλο εάν χρειάζονται βοήθεια ή έχουν απορίες. Ο δάσκαλος πρέπει επίσης να παρέχει πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο των μαθητών του. Στη συνέχεια, ο γονέας μπορεί να στείλει μηνύματα στον δάσκαλο εάν παρατηρήσει ότι το παιδί του δεν τα πάει καλά ή έχει προβλήματα στο σχολείο.

Εάν ένα παιδί αντιμετωπίζει δυσκολίες στο σχολείο, είναι σημαντικό να το συζητήσει με τους γονείς του και τον δάσκαλό του. Αυτό βοηθά και τους δύο να βρουν τρόπους να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο.

Φαγητό σε πακέτο:

Ο καθένας έχει κάτι μοναδικό να προσφέρει, αναζητήστε το και παρέχετε τις καλύτερες υπηρεσίες στην επιχείρησή σας στο σπίτι.

Ρωτήστε τον εαυτό σας….

Τι σας κάνει να διαφέρετε από άλλους καθηγητές;

Είσαι σούπερ σταρ και οι μαθητές θα σε λατρέψουν. Αυτό συμβαίνει γιατί θα νιώθουν άνετα μαζί σας. Η θετική στάση και ο ενθουσιασμός σας για να βοηθήσετε τους άλλους θα γίνουν αντιληπτοί από τους μαθητές.

Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η προσωπικότητά σας αντικατοπτρίζεται στο στυλ διδασκαλίας σας. Είναι εύκολο να απογοητευτείτε όταν ένας μαθητής δεν καταλαβαίνει κάτι, αλλά αν είστε σε θέση να παραμείνετε ήρεμοι και να συνεχίσετε να εργάζεστε μαζί του, τελικά θα το καταλάβει.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να ξεκινήσετε να βρίσκετε μαθητές για την επιχείρησή σας στο σπίτι.

Schreibe einen Kommentar