Πώς να παρακολουθήσετε το March Madness Without Cable το 2022

0
Πώς να παρακολουθήσετε το March Madness Without Cable το 2022

Είναι πάλι εκείνη η εποχή του χρόνου. Το τουρνουά μπάσκετ ανδρών NCAA πρόκειται να επιστρέψει.

Αυτό το τουρνουά δεν μοιάζει με πολλά αθλητικά γεγονότα. Σε διάστημα αρκετών εβδομάδων, μπορείτε να παρακολουθήσετε 67 παιχνίδια γεμάτα δράση.

Ευτυχώς, δεν χρειάζεστε ένα ακριβό συμβόλαιο για να πετύχετε όλη τη δράση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το March Madness χωρίς καλώδιο και ο οδηγός μας μοιράζεται τους καλύτερους τρόπους για να δείτε κάθε παιχνίδι.

Σε ποιο κανάλι είναι το March Madness 2022;

Ίσως νομίζετε ότι το τουρνουά είναι στο ESPN. Αυτή δεν είναι η περίπτωση.

Το τουρνουά διεξάγεται από κοινού από τα ακόλουθα τέσσερα κανάλια:

Ενώ πολλοί πάροχοι χωρίς σύμβαση σάς επιτρέπουν λάβετε ESPN, αυτό δεν συμβαίνει με τα παραπάνω κανάλια. Για παράδειγμα, η fuboTV είναι ένας κορυφαίος πάροχος για τους λάτρεις των σπορ, αλλά επί του παρόντος δεν διαθέτουν δίκτυα Turner.

Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές συνδρομητικές υπηρεσίες ροής που διαθέτουν κανάλια Turner, επιτρέποντάς σας να παρακολουθήσετε το τουρνουά ανδρών.

Εάν θέλετε μια premium αντικατάσταση του καλωδίου, το Hulu Live μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Διαβάστε μας fuboTV εναντίον Hulu Live ανάλυση για να δείτε πώς συγκρίνονται οι δύο πλατφόρμες.

Οι καλύτερες υπηρεσίες ροής για να παρακολουθήσετε το March Madness Without Cable

Δεν είναι απαραίτητος ένας βαρύς λογαριασμός για το καλώδιο για να αποκτήσετε δημοφιλή αθλητικά κανάλια. Εδώ είναι οι κορυφαίες υπηρεσίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι κόφτες κορδονιών για να μεταδώσουν το March Madness χωρίς καλώδιο και να αποφύγουν να χάσουν κανένα από τα παιχνίδια.

Κάθε υπηρεσία λειτουργεί με πολλές συμβατές συσκευές. Το μόνο που χρειάζεται η συσκευή είναι μια οθόνη για να μπορείτε να παρακολουθείτε παιχνίδια.

1. Sling TV

Sling TV είναι η πιο προσιτή υπηρεσία ζωντανής τηλεοπτικής ροής για να αποκτήσετε το τουρνουά NCAA ανδρών. Ο πάροχος έχει δύο βασικά πακέτα, συμπεριλαμβανομένων των Πορτοκαλί και Μπλε.

Και τα δύο κοστίζουν 35 $ το μήνα και προσφέρουν 30 και 45 ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια, αντίστοιχα. Η κύρια διαφορά είναι ότι το Orange φέρει το ESPN και το Blue φέρει το Fox Sports 1 (FS1).

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε το τουρνουά, επιλέξτε το Blue πακέτο. Αυτή η συνδρομή περιλαμβάνει όλα τα δίκτυα Turner που χρειάζεστε.

Το μόνο μειονέκτημα του Sling είναι ότι δεν περιλαμβάνει το CBS στη λίστα των καναλιών του. Μεταφέρει το FOX και το NBC σε επιλεγμένες αγορές, αλλά όχι το CBS.

Μπορείτε να διορθώσετε αυτό το μειονέκτημα με μια κεραία over-the-air, όπως η Μπορώ Φύλλο ή μια συνδρομή στο Paramount+. Το τελευταίο εξετάζεται αργότερα σε αυτήν την ανάρτηση.

Εκτός από τη μικρή ταλαιπωρία του ότι δεν έχετε CBS, το Sling είναι μια καταπληκτική επιλογή για να παρακολουθήσετε το τουρνουά. Παίρνετε τρεις ταυτόχρονες οθόνες, ένα βασικό DVR cloud 50 ωρών και μια δωρεάν δοκιμή τριών ημερών.

Αν σας αρέσει η à la carte προσέγγιση στα πακέτα καναλιών, το Sling είναι το καλύτερο για εσάς. Απλά χρησιμοποιήστε το εργαλείο βελτιστοποίησης υπηρεσιών για να εισαγάγετε τα κανάλια που θέλετε και θα σας κατευθύνει σε ποια πρόσθετα πακέτα χρειάζεστε.

Διαβάστε μας αναθεώρηση της υπηρεσίας ροής να μάθω περισσότερα.

2. DIRECTV STREAM

Αν η ζωντανή μετάδοση αθλητικών είναι σημαντική για εσάς, DIRECTV STREAM είναι μια καλή επιλογή. Όχι μόνο μεταφέρει CBS και όλα τα δίκτυα Turner, αλλά είναι επίσης η μόνη υπηρεσία που μεταφέρει τα περισσότερα από τα περιφερειακά αθλητικά δίκτυα (RSN).

Το DIRECTV STREAM διαθέτει πακέτα τεσσάρων καναλιών που κυμαίνονται από 69,99 $ έως 149,99 $ ανά μήνα.

Το βασικό πακέτο, Entertainment, έχει 65+ διαθέσιμα κανάλια. Αυτό το πακέτο είναι αρκετό για να παρακολουθήσετε το March Madness καθώς διαθέτει τα τέσσερα απαραίτητα δίκτυα.

Επιλέξτε προγράμματα υψηλότερης βαθμίδας μόνο εάν χρειάζεστε κανάλια premium.

Το DIRECTV STREAM διαθέτει 20 ταυτόχρονες ροές και ένα νέο απεριόριστο cloud DVR. Η υπηρεσία πρόσθεσε πρόσφατα μια δωρεάν δοκιμή πέντε ημερών για να τη δοκιμάσει.

Διαβάστε την κριτική μας για το DIRECTV STREAM εδώ να μάθω περισσότερα.

3. Hulu Live

Hulu Live είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για να αποκτήσετε το March Madness χωρίς πάροχο καλωδίων. Η υπηρεσία χωρίς σύμβαση μεταφέρει το CBS επιπλέον των τριών δικτύων Turner.

Αυτή η πλατφόρμα ταιριάζει με το DIRECTV STREAM ως προς την τιμή, με χρέωση 69,99 $ ανά μήνα. Η πρόσφατη αύξηση των επιτοκίων τους αναδιπλώθηκε σε Disney+ και ESPN+ σε ένα πρόγραμμα Hulu Live, μαζί με τα 80+ ζωντανά δίκτυά του.

Όλο το περιεχόμενο στο ESPN+ κάνει το Hulu Live ακόμα καλύτερη επιλογή για να παρακολουθείτε αθλητικά χωρίς καλώδιο.

Το Hulu Live πρόσθεσε πρόσφατα ένα απεριόριστο DVR. Παλιά περιλάμβανε μόνο ένα DVR 50 ωρών και δεν σας επέτρεπε να προχωρήσετε γρήγορα μέσω διαφημίσεων.

Η νέα αναβάθμιση επιτρέπει στους χρήστες να ηχογραφούν όσο θέλουν και να παραλείπουν διαφημίσεις.

Λαμβάνετε επίσης μόνο δύο ταυτόχρονες ροές και η υπηρεσία δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή.

Διαβάστε την κριτική μας για το Hulu με ζωντανή τηλεόραση εδώ να μάθω περισσότερα.

4. YouTube TV

YouTube TV είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες ζωντανής τηλεοπτικής ροής για να παρακολουθήσετε το March Madness χωρίς καλώδιο. Ο γίγαντας ροής προσφέρει όλα τα κανάλια που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε το τουρνουά.

Συνολικά, μια συνδρομή YouTube TV προσφέρει πρόσβαση σε σχεδόν 90 δημοφιλή δίκτυα.

Η εναλλακτική καλωδιακή κοστίζει 64,99 $ το μήνα και μπορείτε να έχετε έως και έξι λογαριασμούς ανά νοικοκυριό. Προσφέρει επίσης ροή 4K για επιπλέον 9,99 $ ανά μήνα.

*Σχετικό: Είσαι λάτρης του μπάσκετ αλλά θέλεις να χάσεις το ακριβό συμβόλαιό σου; Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τους τρόπους παρακολούθησης αγώνων NBA χωρίς καλώδιο εδώ για να μάθετε πώς να κάνετε μεγάλες οικονομίες.

Το YouTube TV διαθέτει απεριόριστο DVR. Σε αντίθεση με το Hulu Live, το DVR σάς επιτρέπει να προωθείτε γρήγορα τις διαφημίσεις σε όλες τις ηχογραφήσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε επαναφορά και γρήγορη προώθηση των εγγραφών που εξακολουθούν να προβάλλονται.

Η υπηρεσία προσφέρει ακόμη και τρεις ταυτόχρονες ροές. Ακόμα καλύτερα, προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών.

Διαβάστε την κριτική μας για το YouTube TV εδώ να μάθω περισσότερα.

5. Paramount+

Paramount+ είναι ένα τέλειο συμπλήρωμα της τηλεόρασης Sling αν θέλετε να παρακολουθήσετε το March Madness. Η πλατφόρμα Paramount είναι μια υπηρεσία ροής βίντεο που μεταφέρει κατ‘ απαίτηση και πρωτότυπο περιεχόμενο από κανάλια ViacomCBS.

Αν και δεν παρέχει πρόσβαση στα δίκτυα Turner, σας παρέχει τέσσερις τοπικούς σταθμούς CBS όταν επιλέγετε το premium πρόγραμμα του.

Ακολουθούν τα διαθέσιμα σχέδια για το Paramount+:

Εάν συνδυάσετε το πρόγραμμα premium με το Sling TV, χρειάζεται μόνο να πληρώσετε 45 $ για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το τουρνουά μπάσκετ NCAA ανδρών.

Αυτό είναι 20 $ φθηνότερο από οποιαδήποτε άλλη επιλογή.

Αυτή είναι μια από τις πιο εύχρηστες πλατφόρμες. Όπως και οι άλλες υπηρεσίες ροής, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο διαδίκτυο για να παρακολουθήσετε περιεχόμενο.

Το Paramount+ προσφέρει τρεις ταυτόχρονες ροές και μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών.

Διαβάστε την κριτική μας για την υπηρεσία ροής της Paramount εδώ να μάθω περισσότερα.

Πότε είναι το March Madness 2022;

Το τουρνουά ανδρών του NCAA ξεκινά την Κυριακή 13 Μαρτίου, με την Κυριακή των Επιλογών, στις 6:00 μ.μ. EST.

Εδώ είναι ολόκληρο το πρόγραμμα:

 • Επιλογή Κυριακή – 13 Μαρτίου
 • First Four – 15 Μαρτίου, έναρξη στις 4:00 μ.μ. EST
 • 1αγ/2nd Γύροι – Πέμπτη 17 Μαρτίου και Παρασκευή 18 Μαρτίου, έναρξη στις 12:00 μ.μ. EST
 • Sweet 16 – Πέμπτη, 24 Μαρτίου και Παρασκευή, 25 Μαρτίου, από τις 7:00 μ.μ. και 6:00 μ.μ. EST αντίστοιχα
 • Elite Eight – Σάββατο 26 Μαρτίου και Κυριακή 27 Μαρτίου, έναρξη στις 12:00 μ.μ. EST
 • Φάιναλ Φορ – Σάββατο 2 Απριλίου, έναρξη στις 5:00 μ.μ. EST
 • Εθνικό Πρωτάθλημα – Δευτέρα 4 Απριλίου, έναρξη στις 9:00 μ.μ. EST

Όπως μπορείτε να δείτε, είναι σχεδόν τρεις εβδομάδες κολεγιακού μπάσκετ στα καλύτερά του.

Πρόγραμμα τηλεοπτικών καναλιών Madness Μαρτίου 2022

Το πρόγραμμα των καναλιών για το τουρνουά ανδρών είναι απλό.

Ακολουθεί η ανάλυση του καναλιού για τους αγώνες του 2022:

 • Επιλογή Κυριακή – CBS
 • First Four – truTV, TBS
 • Πρώτος και δεύτερος γύρος – CBS, TBS, TNT, truTV
 • Περιφερειακοί Ημιτελικοί και Τελικοί – CBS και TBS
 • Φάιναλ Φορ και Εθνικό Πρωτάθλημα – TBS

Τα προηγούμενα χρόνια μπορούσατε να παρακολουθήσετε το Final Four και το Εθνικό Πρωτάθλημα στο CBS μέσω μιας κεραίας over-the-air. Φέτος θα χρειαστείτε έναν πάροχο ροής που προσφέρει TBS για να αποκτήσετε τα παιχνίδια.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω το τουρνουά NCAA δωρεάν;

Δεν είναι δυνατό να παρακολουθήσετε το March Madness δωρεάν. Το NCAA προσφέρει ζωντανή ροή από τον ιστότοπό του, αλλά χρειάζεστε σύνδεση μέσω καλωδίου για πρόσβαση στα παιχνίδια.

Θα χρειαστεί να επιλέξετε ένα από τα ισχύοντα εναλλακτικές λύσεις καλωδίων για να παρακολουθήσετε τις τρεις εβδομάδες δράσης. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επιλέξετε μια υπηρεσία που προσφέρει δωρεάν δοκιμή για να δείτε αν σας αρέσει πριν δεσμευτείτε σε έναν πάροχο.

Το CBS μεταδίδει το March Madness;

Μπορείτε να μεταδώσετε το τουρνουά στο CBS. Είναι δυνατό να το κάνετε αυτό είτε μέσω του ιστότοπου CBS είτε μέσω της εφαρμογής CBS.

Ωστόσο, θα χρειαστείτε μια σύνδεση από έναν πάροχο καλωδιακής ή δορυφορικής υπηρεσίας για να παρακολουθήσετε παιχνίδια. Εάν διαθέτετε σύνδεση, μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια στον υπολογιστή σας ή σε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων συνεχούς ροής, εάν έχετε έξυπνη τηλεόραση.

Μπορώ να παρακολουθήσω το March Madness στο Prime Video;

Δεν είναι δυνατή η ροή του τουρνουά ανδρών NCAA στο Amazon Prime Video. Η πλατφόρμα δεν μεταφέρει τα δίκτυα Turner ή τον τοπικό σας σταθμό CBS.

Ενώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Paramount+ μέσω του Prime, θα σας προσφέρει παιχνίδια σε αυτήν την πλατφόρμα μόνο εάν εγγραφείτε στο πρόγραμμα premium.

Συμπέρασμα

Δεν χρειάζεστε ένα ακριβό συμβόλαιο για να παρακολουθήσετε το March Madness. Όλες οι αναφερόμενες υπηρεσίες ροής σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε τα πάντα, από την εκπομπή επιλογής μέχρι το εθνικό πρωτάθλημα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή ροής και η δυνατότητα ροής. Η μετάβαση σε μια υπηρεσία χωρίς σύμβαση μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε 100 $ σε μηνιαία αποταμίευση και να μην θυσιάσετε ζωντανά αθλήματα. Αυτό δεν είναι παρά δίχτυ, μωρό μου.

Ποιο είναι ένα κανάλι που σας εμποδίζει να κόψετε το καλώδιο;

Schreibe einen Kommentar