Τέσσερα χρόνια αργότερα, αυτός ο θησαυρός του Μπρούκλιν είναι ακόμα υπέροχος

0
Τέσσερα χρόνια αργότερα, αυτός ο θησαυρός του Μπρούκλιν είναι ακόμα υπέροχος

Ιδιωτικός πίνακας του Πικάσο το 2022

Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα στο Μπρούκλιν, ειδικά οι βιτρίνες και ειδικά τα πράγματα για παιδιά. Έτσι, ενθουσιάστηκα όταν ανακάλυψα ότι οι Private Picassos στην 5th Ave και ο Carroll εξακολουθούσαν να εκτελούν έργα τέχνης από τη βιτρίνα τους. Έχω τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις από το να έπαιρνα το πρώτο μου παιδί εδώ τα μεγάλα απογεύματα, όταν κουραστήκαμε από το πάρκο και θέλαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο που δεν περιελάμβανε οθόνες ή οργάνωση ημερομηνιών παιχνιδιού.

Αυτή την εβδομάδα έκανα το ίδιο με το δεύτερο παιδί μου και περιπλανήθηκα ξανά στο Private Picassos. Φυσικά έπρεπε να κάνουμε την επιλογή ζωγραφικής (αυτή είναι πάντα η πρώτη επιλογή πριν προχωρήσουμε σε άλλα πράγματα στις επόμενες επισκέψεις), αλλά υπήρχαν πολλά έργα για να διαλέξουμε, συμπεριλαμβανομένης της γλυπτικής με πηλό μοντελοποίησης. Ο πίνακας χρησιμοποιεί χρώμα τέμπερας, το οποίο είναι το πιο πλενόμενο και μη τοξικό είδος που μπορείτε να πάρετε, σε πολλά χρώματα. Τα παιδιά μπορούν ακόμη και να τα ανακατέψουν. Το στήσιμο stand-up με πολλά πινέλα και γλάστρες είναι καλύτερο από τα περισσότερα από αυτά που θα είχαμε χρόνο να στήσουμε στο σπίτι.

Έχουμε κάνει κάποια άλλα έργα στο παρελθόν και περιλαμβάνουν μικρά κιτ και οδηγίες. Πωλούν επίσης αυτά τα κιτ για να τα πάρετε στο σπίτι και να τα κάνετε όποτε θέλετε.

Έχουμε πλαισιώσει τη ζωγραφιά και από τα δύο παιδιά στο σπίτι μας τώρα, και τα δύο μόλις στα δεύτερα γενέθλιά τους, και είναι υπέροχη – η καλύτερη τέχνη στο σπίτι.

Ιδιωτικός Πικάσος το 2017

Παρατηρήστε πόσο πιο καθαρός ήταν ο τοίχος το 2017! Τόσα πολλά επίπεδα μνήμης. Πρέπει να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τέτοιες βιτρίνες καθώς είναι σπάνιες και υπέροχες. Έχουν επίσης μαθήματα, τα οποία είναι υπέροχα, αλλά το drop-in είναι τόσο τέλειο που ελπίζω να μην σταματήσουν ποτέ να το κάνουν. Υπάρχουν και άλλα στούντιο τέχνης για παιδιά στο Μπρούκλιν που προσφέρουν διασκεδαστικά μαθήματα και κατασκηνώσεις, όπως το Creatively Wild Art Studio στο Dumbo (το οποίο έχει και τμήματα ενηλίκων), αλλά πολύ λίγα με τα drop-ins.

Schreibe einen Kommentar