Τι Bogler | Ο Υπερελαφρός Πεζοπόρος

0
Τι Bogler |  Ο Υπερελαφρός Πεζοπόρος

Μόλις αγόρασα μια καινούργια σπάτουλα με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένη, μια μυστρί BoglerCo Ultralight. Το δικό μου ζυγίζει 13,45 γραμμάρια στη ζυγαριά μου. Είναι κατασκευασμένο από (σκληρυμένο) αλουμίνιο αεροσκαφών. Είναι έξυπνα σχεδιασμένο έτσι ώστε να μην φοράει τρύπα στο χέρι σας, κάτι που αποτελεί αποφασιστική βελτίωση στα περισσότερα τέτοια πράγματα, ώστε αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσετε για να σκάψετε νερό σε μια ξηρή στροφή ποταμού ή πίσω από τους αμμόλοφους ή να σκάψετε ρίζες δέντρων για νερό κ.λπ. μπορεί στην πραγματικότητα να μην πεθάνεις από δίψα (ή να αιμορραγείς μέχρι θανάτου!) πριν τα καταφέρεις. Επίσης καλό για σκάψιμο για δόλωμα ψαριών (σκουλήκια, προνύμφες σκαθαριών κ.λπ.)

Όπως και άλλες τέτοιες μυστρί, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως άγκυρα άμμου και κόρνα παπουτσιού. Μην μαγειρεύετε με αυτό – θα καταστρέψει τη σκλήρυνση. Δεν είναι το πιο ελαφρύ τέτοιο μυστρί που έχω βρει. Deuce of Spades τώρα φτιάχνει το δικό τους σε τρία μεγέθη έτσι ώστε το μικρότερο (#1) να είναι μόνο 12,7 γραμμάρια. Έχω το #2 που είναι 17 γραμμάρια – και το χρησιμοποιώ ευτυχώς για πολλά χρόνια.

Νομίζω ότι τα 0,7 γραμμάρια επιπλέον αξίζει τον κόπο (για αυτό το μυστρί) για να μην φοράς τρύπα στο χέρι σου. Το Bogler μου έχει μήκος 18,5 cm, πλάτος 5,3 cm και βάθος περίπου 1,7 (7 1/4″x 2 1/8″ x 9/16″). Έχει κάποιες οδοντώσεις σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε λίγο πριόνισμα σε ρίζες χόρτου κτλ, και μπορεί να ακονιστεί ξανά (π.χ. με τριγωνικό φιέ).

Η κίτρινη πλαστική λαβή/στοπ (διατίθεται σε διάφορα χρώματα) είναι αυτό που σας εμποδίζει να φορέσετε μια τρύπα στην παλάμη σας.

Προβλέπω πολλά ικανοποιητικά ταξίδια τουαλέτας κλπ με τα δικά μου στο μέλλον. μπράβο ‚Ben Bogler‘! Είναι ήδη στην «τσάντα υγιεινής» μου για την προετοιμασία για το επόμενο ταξίδι μου (τις επόμενες μέρες – το πρώτο μου με το νέο μου γόνατο!)

Μυστρί BoglerCo Ultralight

Εμπρόσθια όψη:

Μυστρί BoglerCo Ultralight

Πίσω όψη:

Μυστρί BoglerCo Ultralight

Μπορείτε να πάρετε ένα από το Amazon για περίπου 29,61 $ Αυστραλίας (παραδόθηκε στην Αυστραλία πριν από δύο εβδομάδες). Γίνεται όλο και πιο δύσκολο να πείσουμε τους ανθρώπους στις ΗΠΑ να στείλουν δέματα στο Οζ – φέρεται ότι έχει να κάνει με το USPS. Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, μπορεί να βρείτε κάποιον που μπορεί να σας στείλει ένα με λιγότερο από αυτό, προφανώς περίπου από τις 18 ΗΠΑ. Μπορείτε επίσης να αγοράστε ένα στο Etsy για 27,32 $ Αυστραλίας.

Δείτε επίσης:

The Rolls Royce της Back Country Trowels

Μυστρί Σκηνής

Μια άλλη χρήση για τις σπάτουλες τουαλέτας

Μπαλτάς

Υπερελαφριά Ατομική Υγιεινή

Facebookκελάδημαredditpinterestlinkedintumblrταχυδρομείο

Schreibe einen Kommentar