Το καλύτερο παγωτό στο Park Slope είναι (ακόμα) όχι παγωτό

0
Το καλύτερο παγωτό στο Park Slope είναι (ακόμα) όχι παγωτό

Υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες επιλογές παγωτού στο Park Slope το καλοκαίρι. Από το Uncle Louie G και τα φορτηγά παγωτού μέχρι τα επώνυμα παγωτά Van Leeuwen με επιλογές vegan. Υπάρχουν ενδιαφέρουσες γεύσεις και ελαφρώς διαφορετικές υφές όπως το Bklyn Cream και το Teo’s Ice Cream Shop. Είχαμε μια πολύ καλή μεζούρα μαρμελάδας φράουλας στο Teo’s και συνήθως δεν μου αρέσει το παγωτό φράουλα. Μου άρεσε που οι γεύσεις Teo ήταν όλες αρκετά ήπιες.

Παραδόξως, έχουν ακόμα Baskin-Robbins και Häagen-Dazs που δεν καταλαβαίνω… Προτιμώ μέρη με τοπική καταγωγή. Στη συνέχεια, μπορείτε πάντα να τολμήσετε σε κοντινές γειτονιές για το Blue Marble, το Brooklyn Ice Cream Factory και το Ample Hills (τώρα στο Prospect Park West)… Το Blue Marble είναι το καλύτερο μέρος για να επισκεφθείτε στο Prospect Heights για όχι μόνο εξαιρετικό, βιολογικό παγωτό, αλλά επίσης υπέροχοι άνθρωποι που παρακολουθούν και κάνουν παρέα.

Για πραγματικά διασκεδαστικές γεύσεις, πρέπει να δοκιμάσετε το L’Albero Dei Gelati στην 5η Λεωφόρο. Χθες είχαν γεύση κίτρινη πιπεριά και ένα κοινό αγαπημένο είναι το gelato βασιλικού. Το L’Albero Dei Gelati, ή «το παγωτό μέρος» όπως το αποκαλούν όλοι οι ντόπιοι, έχει πιθανώς τις πιο πλούσιες γεύσεις από όλες, αλλά και πάλι δεν είναι το αγαπημένο μου.

Το αγαπημένο μου είναι και θα είναι πάντα το Culture on 5th Ave. Ξέρω ότι είναι τεχνικά παγωμένο γιαούρτι, αλλά στο πρώτο μου ραντεβού με τον άντρα μου του είπα να με συναντήσω για παγωτό.. ήταν πραγματικά παγωμένο γιαούρτι. Έτσι το froyo θα είναι πάντα παγωτό για μένα.

Τι κάνει τον Πολιτισμό τόσο ξεχωριστό; Δεν είναι μόνο η δροσιστική ξινή γεύση που αναμιγνύεται με το γλυκό που αγαπώ (το αυθεντικό είναι το καλύτερο), αλλά ο τρόπος που νιώθω μετά. Με τα περισσότερα παγωτά, νιώθω τη ζάχαρη να κυλάει στις φλέβες μου και μετά το τρακάρισμα να έρχεται γρήγορα και με μανία. Δεν το καταλαβαίνω ποτέ με τον Πολιτισμό. Αισθάνομαι καλά μετά. Στην πραγματικότητα, αν αντιμετωπίζω προβλήματα στο στομάχι, ο Πολιτισμός μπορεί μερικές φορές να τα θεραπεύσει. Οι ζωντανές καλλιέργειες προβιοτικών στις παρτίδες τους λειτουργούν πραγματικά για μένα, καλύτερα από το γιαούρτι ή τα προβιοτικά χάπια… και, όπως είπα πριν, είναι παγωτό! Παγωτό και φάρμακο σε ένα.

Schreibe einen Kommentar