10 σημαντικά βήματα για να βγείτε σε εξωτερικούς χώρους την εποχή μιας πανδημίας

0
10 σημαντικά βήματα για να βγείτε σε εξωτερικούς χώρους την εποχή μιας πανδημίας

Αυτό θα είναι τόσο κοντά σε μια ανάρτηση για τον COVID-19 όσο θα βρείτε εδώ στο Must Hike Must Eat. Έχοντας βγει σε τοπικά μονοπάτια την τελευταία εβδομάδα, είναι σαφές ότι αρκετοί άνθρωποι δεν παίρνουν στα σοβαρά όλη αυτή την πανδημία. Δεν πρόκειται για πανικό, πρόκειται για την προετοιμασία.

Μία από τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις εδώ είναι το How To Avoid The Crowds On PNW Trails. Λοιπόν, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να το ανεβάσουμε. Ή δέκα. Ξέρω ότι έγραψα μια άλλη ανάρτηση, How To Hike With Others (and Love It) αλλά ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ. Τώρα είναι η ώρα να μην είστε γύρω από άλλους ανθρώπους, αν μπορείτε να το βοηθήσετε. Και μπορούμε να το βοηθήσουμε, συνάδελφοί μου πεζοπόροι και ταξιδιώτες.

Τώρα είναι η ώρα για κοινωνική απόσταση και αν πρέπει πραγματικά να φύγετε από το σπίτι για να διορθώσετε τη φύση σας, υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε όχι μόνο τον δικό σας κίνδυνο, αλλά και να «ισιώσετε την καμπύλη», όπως λένε. Οι πιθανότητες είναι ότι αν δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, θα καταλήξουμε με όλο αυτό το «καταφύγιο» και κανένας λάτρης του εξωτερικού χώρου δεν το θέλει αυτό.

Διαβάστε λοιπόν τα παρακάτω. Αφήστε το να βυθιστεί. Και μετά κάντε κάποιες αλλαγές.

Είμαστε όλοι μάζι σε αυτο.

1. Θέστε ρεαλιστικές προσδοκίες

Πριν βγείτε έξω από την πόρτα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ορίσετε ένα ρεαλιστικό σύνολο προσδοκιών. Τώρα δεν είναι η ώρα για μεγάλες περιπέτειες ή για καυχησιολογικά δικαιώματα στο Instagram. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να πρέπει να καλέσετε την Έρευνα και Διάσωση ή να είστε στο νοσοκομείο. Ή αυξήστε όλο το FOMO στους φίλους και την οικογένειά σας. Ο χαμηλών τόνων είναι η φιλοσοφία του νικητή!

2. Ενεργήστε σαν να είστε άρρωστοι και μεταδοτικοί

Το κόλπο για όλη αυτή την κοινωνική αποστασιοποίηση είναι η ιδέα ότι ΕΣΥ δεν διαδίδεις αυτό που μπορεί να έχεις και δεν το ξέρεις. Ποιος νοιάζεται αν είσαι νέος και δεν ανησυχείς μήπως αρρωστήσεις. Λοιπόν, αν κανείς που γνωρίζετε δεν είναι άρρωστος. Πρόκειται για το να σας χωρίσουμε για να μην αρρωστήσετε κάποιον άλλο. Προσποιηθείτε ότι έχετε τον ιό και ενεργήστε ανάλογα για να μην τον μεταδώσετε σε άλλους. Το σύστημα υγείας μας δεν ανταποκρίνεται ήδη στις ανάγκες. Κάντε το μέρος σας.

3. Έχετε ένα εφεδρικό σχέδιο

Η κοινωνική αποστασιοποίηση απαιτεί το ταξίδι σας στην ύπαιθρο να μην σας φέρει σε στενή επαφή με άλλους. Αυτό σημαίνει ότι αν ανεβείτε σε ένα μονοπάτι και το πάρκινγκ είναι έστω και μισογεμάτο, είναι καιρός να ΠΑΤΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ. Πρώτα έλα, σέρβιρε πρώτα μωρό μου. Πριν φύγετε από το σπίτι, σχεδιάστε μια πεζοπορία με κοντινά εναλλακτικά μονοπάτια.

4. Κρατήστε τα απαραίτητα στη συσκευασία σας και στο αυτοκίνητό σας

Τώρα δεν είναι η ώρα να ξεχάσετε κάτι στο σπίτι και να πρέπει να σταματήσετε στο κατάστημα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά όταν φεύγετε από το σπίτι που δεν χρειάζεται να επισκεφτείτε ένα κατάστημα καθ‘ οδόν. Αυτό σημαίνει επίσης να περιορίσετε τις στάσεις αερίου σας. Εάν δεν είστε σίγουροι για τα απαραίτητα, διαβάστε αυτό. Μερικά από αυτά τα πράγματα που έχετε αποθηκεύσει σε περίπτωση που μείνετε κολλημένοι στο σπίτι σας για δύο εβδομάδες θα ήταν καλά και στο αυτοκίνητό σας.

5. Κάντε κάποια έρευνα

Χρησιμοποιήστε το Ιστοσελίδα του Washington Trails Association ή κάποιο άλλο που σας αρέσει να μάθετε πού πάνε οι άνθρωποι και μετά ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ. Χρειάζεται λίγη έρευνα, αλλά αν μια πεζοπορία έχει πολλές πρόσφατες αναφορές, αυτό συνήθως σημαίνει άλλα άτομα. Μιλάω περισσότερα για αυτό στο How To Avoid The Crowds On PNW Trails. Υπάρχουν επίσης εφαρμογές όπως ΑΥΤΟ και ΑΥΤΟ όπου μπορείτε να εντοπίσετε άλλες πεζοπορίες κοντά στο σημείο που βρίσκεστε, εάν χρειάζεστε εναλλακτικό. Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, υπάρχει μια πηγή για να μάθετε πού κάνουν πεζοπορία οι άνθρωποι. Εάν δεν ζείτε στο WA, μοιραστείτε τον αγαπημένο σας πόρο στα σχόλια παρακάτω!

6. Μείνετε κοντά στο σπίτι, ροκάρετε εκείνα τα αστικά μονοπάτια

Ειδικά τα φαρδιά, πλακόστρωτα. Είναι SUPER δύσκολο να κρατήσεις απόσταση από τους άλλους αν πρέπει να περάσεις σε ένα στενό μονοπάτι. Τα μονοπάτια κοντά στο σπίτι σημαίνουν ότι είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστεί να κάνετε ένα pit stop ή να επισκεφτείτε επίσης ένα βενζινάδικο. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Ουάσιγκτον Trails Association για ένα μονοπάτι κοντά σας ή επισκεφθείτε τη βιβλιοθήκη ή το εμπορικό επιμελητήριο της περιοχής σας, θα πρέπει να έχουν και κάποιους πόρους.

7. Κάντε κατούρημα πριν πάτε και πριν επιστρέψετε στο The Trailhead

Και πάλι, περιορίστε τις πιθανότητες που θα έχετε να κατουρήσετε έξω από το σπίτι σας και αποφύγετε τη χρήση τουαλέτας και απορρήτων που χρησιμοποιούν άλλοι.

8. Κρατήστε το απολυμαντικό των χεριών σας στην τσέπη σας

Δεν σου κάνει καλό στην παρέα σου. Να το έχετε έτοιμο για χρήση για όλους τους λόγους. Όχι μόνο αποφεύγετε την επαφή με επιφάνειες όπου μπορεί να εκτεθείτε αλλά και εκθέτετε άλλους. Σκεφτείτε το πριν και το μετά. Είναι τα χέρια σας καθαρά πριν και αφού αγγίξετε κάτι;

9. ΔΩΣΤΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΛΑ!

Γεια σας, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Μην αναγκάζετε αυτό το άλλο άτομο να τρελαθεί μακριά από το μονοπάτι γιατί δεν του δίνετε αρκετό χώρο για να περάσει. Υποχωρήστε, κάντε ένα βήμα στο πλάι, περιμένετε τη σειρά σας, ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσετε χώρο. Σκεφτείτε ότι είστε ένα αυτοκίνητο σε έναν δασικό δρόμο μιας λωρίδας και κάποιος έρχεται από την άλλη κατεύθυνση. Να είστε ευγενικοί.

10. Νιώστε άνετα με σόλο πεζοπορίες

Αν αυτό σημαίνει ότι η πεζοπορία σας είναι γύρω από τη γειτονιά σας, ας είναι έτσι. Γνωρίστε τους γείτονές σας (από την κατάλληλη απόσταση). Ακόμα κι αν συναντηθείτε με κάποιον στο μονοπάτι και κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να κρατήσετε μια απόσταση, οι πιθανότητες είναι ότι κάποια στιγμή θα μοιράζεστε αέρα. Θέλετε πραγματικά να είστε το άτομο που αρρώστησε κατά λάθος κάποιον; Και αν πηγαίνετε μόνοι σας, θυμηθείτε το βήμα #1.

Εντάξει, ορίστε. Τώρα, απλά κάντε το. Κάντε κηπουρική. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε προγραμματισμό για μελλοντικές πεζοπορίες και ταξίδια με σακίδιο! Και είναι εντάξει να μείνεις σπίτι.

Αν το βρήκατε χρήσιμο, κοινοποιήστε το. Όλοι πρέπει να αρχίσουμε να το βλέπουμε λίγο διαφορετικά. Δεν πρόκειται για απώλεια ελευθερίας. Αυτό αφορά το γεγονός ότι δεν ζούμε σε απομόνωση και θέλουμε να το διατηρήσουμε έτσι.

Τι κάνετε για να κρατήσετε κοινωνική απόσταση όταν βρίσκεστε σε εξωτερικούς χώρους; Έχασα κάτι που πιστεύετε ότι είναι χρήσιμο;

Πανδημική Πεζοπορία Βήματα σε εξωτερικούς χώρους

Σας ευχαριστούμε πολύ που σταματήσατε στο Must Hike Must Eat!

Αν χρειάζεστε έμπνευση για υγιεινή διατροφή ξεκινήστε εδώ:…

Ευρετήριο Συνταγών

Χρειάζεστε μερικές προτάσεις για φαγητό έξω όταν οι φίλοι θέλουν να σταματήσουν μετά από μια πεζοπορία; έχω ένα Οδηγός διατροφής Βορειοδυτικού Ειρηνικού εδώ.

Θέλετε να μάθετε πού ήταν τελευταία φορά το Must Hike Must Eat; Ελέγξτε το Τελευταίες αναφορές ταξιδιού.

Μάθετε τι συμβαίνει εκτός του ιστολογίου:

Facebook

Κελάδημα

Ίνσταγκραμ

Το ενημερωτικό δελτίο Must Hike Must Eat κρατά τους ανθρώπους ενημερωμένους για εκδηλώσεις τόσο εντός όσο και εκτός του ιστολογίου.

Εάν έχετε κάποια ερώτηση που δεν θέλετε να δημοσιεύσετε στα σχόλια, μπορείτε να τη ρωτήσετε εδώ:

Επικοινώνησε μαζί μου

Schreibe einen Kommentar