A Cool Dry Back | Ο Υπερελαφρός Πεζοπόρος

0
A Cool Dry Back |  Ο Υπερελαφρός Πεζοπόρος

ο Vaucluse Cool Dry Frame. Φαίνεται πολύ καλή ιδέα και μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει. Είναι ένα ανοιχτό εξαγωνικό πλαίσιο που προορίζεται για να καθίσει το πακέτο σας από την πλάτη σας περίπου μια ίντσα για να επιτρέψει τη ροή του αέρα και (ελπίζουμε) να αποτρέψει αυτή τη νέμεση όλων των backpackers, μια υγρή πλάτη. Θα πρέπει να πληρώσετε για στεγνή πλάτη. Είναι 97,95 $ ΗΠΑ συν τα έξοδα αποστολής (Μάιος 2022).

Σημείωση: Το Brice από το Vaucluse επισημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε μια έκπτωση 20 $ μόνο κάνοντας μια έρευνα.

Vaucluse Cool Dry FrameVaucluse Cool Dry Frame

Αντί για περισσότερα από το μοντέλο των 3 $ που δοκίμασα εδώ A DIY Dry ​​Back Hiking Pack (το οποίο λειτούργησε επίσης, παρεμπιπτόντως, αλλά ήταν λίγο άβολο). Αγόρασα μερικούς σωλήνες από ανθρακονήματα περίπου 3 mm με σκοπό να φτιάξω ένα ελαφρύτερο, ελαφρώς πιο λειτουργικό μοντέλο, αλλά δεν έχει συμβεί ακόμα. Η απόκτηση των συνδέσμων ήταν ένα πρόβλημα. Ίσως αν είχα έναν 3D εκτυπωτή; Θα σκεφτώ κάτι – υδραυλικά εξαρτήματα 1/4″ ίσως;

Έχω χρησιμοποιήσει το Κάθισμα κατασκήνωσης Gossamer Gear Air Flow SitLight στα 24 $ ΗΠΑ (Μάιος 2022) με μέτρια επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια – τα οποία επισυνάπτω σε ένα πακέτο όπως αυτό:

Ροή αέρα Sitlight

Προς το παρόν πειραματίζομαι με κάποιο από τα υλικά που έχω γράψει στην παραπάνω ανάρτηση σε ένα εντελώς καινούργιο σακίδιο πλάτης που φτιάχνω αυτή τη στιγμή – μια επανάσταση στον σχεδιασμό του σακιδίου στην πραγματικότητα. Έχω σχεδόν τελειώσει το πρωτότυπο – και θα λειτουργήσει. Όπως λέω συχνά, «Παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο. ”

Το Vaucluse φαίνεται να είναι τρισδιάστατο εκτυπωμένο από θερμικό καουτσούκ (ή TPU). Ζυγίζει 6 ουγγιές – που είναι λίγο δίκαιο. Θα ήθελα μια στεγνή πλάτη για περίπου 50 γραμμάρια – και θα συνεχίσω να το δουλεύω, αλλά μπορεί να μην είναι δυνατό. Ο Brice εργάζεται επίσης για να μειώσει το βάρος του Vaucluse. Εάν είχατε έναν 3D εκτυπωτή, ίσως δεν θα ήταν τόσο δύσκολο να το φτιάξετε μόνοι σας. Το Brice στο Vaucluse Gear προσφέρει μια εξαιρετική καλή εγγύηση, ωστόσο η οποία είναι σημαντική.

Οι διαστάσεις του είναι 15 x 9 x 1,4 ίντσες (το βάθος βασίζεται σε αποστάτες 0,75 ιντσών) – επομένως θα πρέπει να ταιριάζει στις περισσότερες συσκευασίες. Το 1,4″ είναι αρκετά μακριά για να τοποθετήσετε το βάρος του σακιδίου σας. Θα στόχευα σε κάποιο αερισμό που θα κρατούσε το φορτίο σας πιο κοντά στην πλάτη σας από αυτό ή απλώς θα άντεχα μια βρεγμένη πλάτη, περισσότερο σαν 1/2″ – αλλά μπορεί να μην είναι αρκετό. Το χειρότερο (βρεγμένο) σημείο μου είναι στο ‚μικρό‘ της πλάτης μου.

Το πακέτο στο οποίο δουλεύω είναι σύμφωνο με το σχήμα της πλάτης (και έχει ένα εντελώς νέο σύστημα ανάρτησης). Αποδεικνύεται ότι είναι εξαιρετικά άνετο σε σύγκριση με οποιοδήποτε πακέτο που έχω αγοράσει ποτέ, οπότε μπορεί να συνεχίσω να προσπαθώ προς το παρόν.

(Ενημέρωση: Έκανα το πρωτότυπο λίγο μικρό για να πάρω όλο τον εξοπλισμό για μένα και τον σκύλο μου για μια εβδομάδα, οπότε θα υπάρχει ένα πρωτότυπο #2).

Αναρωτιέμαι για κάποιο πλαστικό πλέγμα (π.χ. πλέγμα κατά των πτηνών τριμμένο πίσω από ένα στρώμα διχτυωτού πλέγματος. Θα χρειαζόμουν δύο μαξιλαράκια πλάτους 4″ x 12″ (10 x 30 cm) για να δημιουργήσω τον αερισμό που χρειάζομαι Χρειάζομαι κάτι για να καθίσει το πακέτο από την πλάτη μόνο λίγο. Οι προτάσεις θα ήταν ευπρόσδεκτες. Ο χρόνος θα δείξει.

ΥΓ: Για να δημιουργήσετε το δικό σας αντίγραφο του «Cool Dry Frame» για λίγα δολάρια, θα χρειαστείτε μερικά από αυτά τα πιο ελαφριά κλιπ μουσαμά στον κόσμο:

και μερικά από ττο πλαστικό του πλέγμα από Bunnings κ.λπ. Έχω ήδη αυτά τα πράγματα „ξαπλωμένα“ – αλλά μπορεί να μην το κάνετε, ειδικά αν δεν έχετε φάρμα!

Θα ράβετε τις πολυμπάλες στις διασταυρώσεις του πλέγματος (σπρώχνοντας μια βελόνα μέσα από το κέντρο και μετά δένοντας κάθε άκρη). Τουλάχιστον θα μπορείτε να δείτε αν η ιδέα θα λειτουργήσει πριν αγοράσετε το εμπορικό για 77,95 $ ΗΠΑ – το οποίο τελικά συνοδεύεται από εγγύηση!

Δείτε επίσης:

Ένα DIY Πακέτο Πεζοπορίας για Ξηρά Πλάτη

Budget Pack Mods

Facebookκελάδημαredditpinterestlinkedintumblrταχυδρομείο

Schreibe einen Kommentar